diumenge, 11 de març del 2012

ENS HAN SOBRAT TRES MINUTS

El Roncato Vic va estar a punt de recuperar la bona dinàmica de victòries el passat dissabte a l’Olímpic. Els vigatans va poder sorprendre al segon de la categoria, al Liceo, que després de la derrota del Barça podia reduir distàncies a l’Oklliga. Finalment els gallecs ho van aconseguir remuntant el gol inicial de Lucas Ordóñez i marcant el que els donava la victòria a tres minuts del final.

El Roncato Patí  Vic va començar el partit amb molt dinamisme. Els locals combinaven ràpid, però es trobaven amb un Liceo ben posicionat preparat per sortir al contraatac. Això va obrir el matx que es van convertir en enfrontament obert amb dos equips de nivell. El Vic es va poder avançar al disposar d’una pena màxima que Lucas desaprofitaria quan faltaven sis minuts per acabar un primer temps que va finalitzar amb un escuet empat sense gols a l’electrònic: un marcador que no reflectia l’intens partit viscut damunt la pista.

A la represa el Roncato es va topar amb la sort, i quan tan sols s’havien jugat set segons, Lucas Ordoñez es va refer del penal fallat i va avançar als locals desviant un xut llunyà de Borja López. El gol, tot just sortir de vestidors, va anar molt bé als vigatans que van viure els seus millors minuts de joc disposant de nombroses ocasions per ampliar l’avantatge. Però en el 30, les bones vibracions es van esvair quan una pèrdua innocent al mig del camp va facilitar un contraatac al Liceu perquè Lamas col·loqués l’empat. Els gallecs, que no havien trobat el seu lloc en el partit a la segona part, es van créixer i l’errada va pesar en accés a un Vic que va veure com el Liceo marcava el segon tres minuts després. Tot i el gol Jordi Carbó va empatar fregant al 40, però Sergi Miras, a falta de tres minuts pel final, va col·locar el definitiu 2 a 3 en el marcador que va condemnar al Vic a perdre el segon partit consecutiu.

Ara als homes de Gerard Pujol els toca seguir millorant. I és que les sensacions en el partit contra el Liceo no van pas ser dolentes, però la manca d’efectivitat i les errades excessives en defensa, estan fent perdre masses punts als vigatans.

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau ,Borja López, Romà Bancells ,Titi Roca - cap i  Lucas Ordoñez .També van jugar Jordi Carbó i Sergi Pla.

H.C. Coinasa LICEO : Xavi Malián, Sergi Miras, Josep Lamas –cap, Eduad Lamas, i Ricardo Barreiros. També van jugar Toni Pérez .

Gols: Lucas Ordoñez Minut 25:07 : 1- 0,Josep Lamas -cap Minut 29:28 : 1- 1, Toni Pérez Minut 33:49 : 1- 2 , Jordi Carbó Minut 39:33 : 2- 2 i  Sergi Miras Minut 46:35 : 2- 3.

Arbitres:Alberto López (CAT) i Sergi Mayor (MAD)