diumenge, 25 de març del 2012

PARTIT PER OBLIDAR !!!

El Roncato Patí Vic va voler, però no va poder. Els Barça és millor equip que els vigatans a la Ok Lliga i això ja era conegut abans que els homes de Cairo n’hi fessin set al Vic. Set gols que van arrodonir una pallissa excessiva per uns homes de Pujol que van jugar bé, sobretot a l’inici del primer temps i al llarg del segon, però que van caure condemnats per dos gols molt seguits a mitjans de la primera part.

El partit, però, no va començar gents malament pel Roncato Patí Vic. Els vigatans van sortir molts forts al Palau i van començar forts en defensa i generant perill però amb poca concreció. La defensa quadrada del Barça impedia que Lucas Ordóñez entrés amb facilitat i els xuts llunyans eren aturats per un Sergi Fernández, exporter del Vic, que va parar tot el que els seus excompanys van generar al llarg dels primers minuts de matx.
La falta d’efectivitat la van pagar els visitants, que van veure com els blaugranes s’avançaven quan es portaven set minuts de partit. Tot i el gol, en una acció aïllada al contraatac definida per Panadero, el Vic ho va seguir intentant i els vigatans van enviar una pilota al pal. Però quan els visitants amb més intensitat ho provaven, van arribar els dos gols que sentenciarien el matx pel Barça: amb 13 segons de diferència, Panadero i Mia Ordeig van col·locar el 3 a 0 a l’electrònic, un resultat excessiu que encara s’ampliaria més abans del descans amb un gol de Borregán.

Al segon temps el Vic ho seguiria intentant i la baixada de to dels de Cairo va permetre que el xoc estigués constantment al camp dels locals, evitant la creació de perill per part del Barça i facilitant que les ocasions s’anessin succeint per un Roncato que no les definia. Els homes de Gerard Pujol van fallar dues faltes directes i un penal i això, de nou, ho van acabar pagant perquè la falta d’encert no els va permetre ficar-se en la lluita pel partit.

En els darrers deu minuts els blaugrana van sentenciar el matx amb tres gols que van engreixar el marcador mostrant un resultat excessiu pel què s’havia vist damunt la pista, tal i com reconeixia al final del partit el mateix míster local Cairo. El mateix entrenador blaugrana també va apuntar a "que una de les claus de la victòria havia estat l’actuació espectacular de Sergi Fernández".

Gerard Pujol, per la seva banda, va titllar el resultat “d’injust” i va apuntar a la falta d’encert com a problema de la derrota. Tot i això el míster vigatà va enviar un missatge d’optimisme a l’afició dient que “en les properes jornades és quan es veurà el nostre potencial amb partits de la nostra lliga que comença, precisament, la setmana que ve”.

F.C. Barcelona: Sergi Fernández, Marc Gual, Sergi Panadero,  Reinaldo García i Marc Torra. També van jugar  Mia Ordeig, Alberto Borregán -cap  Marc Julià i Pablo Alvarez.

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau,  Borja López, Jordi Carbó, Titi Roca - cap i Lucas Ordoñez. Sergi Pla,Miquel Masoliver, Xavier Terns i Jacint Molera.

Gols: Sergi Panadero Minut 06:43 : 1- 0 / Sergi Panadero Minut 13:25 : 2- 0 / Mia Ordeig Minut 13:37 : 3- 0 / Alberto Borregán -cap Minut 15:51 : 4- 0 / Reinaldo García Minut 42:26 : 5- 0 / Pablo Alvarez Minut 47:52 : 6- 0 / Alberto Borregán -cap Minut 49:28 : 7- 0 /

Arbitres:Josep Gómez i Gines Sánchez (CAT)

Tarjetes Blaves F.C. Barcelona: Marc Gual

Tarjetes Blaves RONCATO PATÍ VIC: Sergi Pla