dijous, 15 de març del 2012

BENVOLGUTS BLOCAIRES I AMICS


 Amb el nou disseny de la web, volem encetar un nou contingut en el que podeu participar-hi exposant les vostres inquietuts i opinions sobre qualsevol tema que creieu sigui d' interès general, amb la finalitat de crear un corrent d'idees o simplement donar a conèixer la vostra posició sobre les questions exposades.

Opinar és fàcil, però exposar i argumentar de forma consistent allò que hom explica, fa que els receptors (lectors) d’aquelles idees, generin segons l’interès de les mateixes, un fluxe de noves opinions i crítiques que poden portar a millorar i/o resoldre situacions encallades per manca d’un camí a seguir.

Amb les noves tecnologies, cada cop és més fàcil fer arribar a una col.lectivitat, les idees i opinions que cadascú té referides a un tema en concret. En aquest punt és on volem insistir fent-vos participar amb els vostres escrits, i enriquint el contingut de la nostra web fent-la mès dinàmica.

Per això els vostres articles, els podeu adressar al correu de la pàgina web de La Penya i dir si voleu que vagi signat amb el vostre nom o amb un pseudònim. La primera vegada que ens adresseu un article, us agrairíem ens féssiu arribar una còpia via mail del vostre DNI, per autentificar l’autor de l' article. Si us interessés que surti la vostra foto amb l’article feu-nos-la arribar.


Josep Serra
President Penya L’Entrecot
 
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com