diumenge, 1 d’abril del 2012

PELS PÈLS

El nostre col.laborador Jordi De Planell, ens ha fet arribar la crònica del partit del Roncato Patí Vic davant del CP Monjos. Desde la penya li donem les gràcies.

El CP Vic va jugar, el passat dissabte a l’Olímpic, el primer dels partits de la seva lliga. Els de Gerard Pujol s’enfronten en aquestes darreres jornades de campionat, amb equips de la zona baixa de la classificació i d’un nivell semblant al que aquesta temporada estan oferint els vigatans. En el partit de dissabte, el Roncato va ser superior al Monjos en tot el partit i va arribar a l’últim minut i mig de matx amb un 4 a 0 a l’electrònic. Finalment, però, els visitants van tirar de veterania per maquillar el marcador i posar la por al cos als aficionats vigatans.

El partit va començar amb un joc poc vibrant. El Monjos esperava la seva oportunitat defensant al radere i buscant els contraatacs per generar perill sobre la porteria de Carles Grau. Els visitants necessitaven sumar els tres punts si volien atrapar al Vic en la classificació i van posar-ho tot damunt la pista. Tot i això, els homes de Gerard Pujol eren superiors i controlaven el matx, però no aconseguien generar perill dins l’àrea per la sòlida defensa visitant. Lucas era l’únic capaç de desbordar generant complicacions al Monjos i Carbó i Borja buscaven generar perill amb xuts llunyans.

Els intents vigatans, però, no donaven fruits i, després que el capità Titi fallés un penal, semblava que els primers 25 minuts s’acabarien amb empat a zero a l’electrònic. Però a falta de dos minuts per la fi del primer temps, un xut llunyà de Carbó i una perfecta definició de Titi Roca en un contraatac, van permetre al Roncato anar-se’n als vestuaris amb un avantatge de dos gols.

A la represa, el nivell del Vic va baixar i el Monjos va començar a inquietar amb més contundència a Grau. Tot i això, els visitants no acabaven de definir el perill que mostraven i estaven més pendents de les decisions arbitrals que de jugar a hoquei. Bancells, a cinc minuts pel final, va semblar sentenciar el matx amb el 3 a 0 i dos minuts després Masoliver col·locava el quart gol pels locals.

Amb un avantatge tan ampli i amb tres minuts per endavant, el partit semblava dat i beneït, però el Monjos no va defallir i a base d’experiència es va acostar al marcador amb dos gols molt seguits –un de falta directa- i un tercer que va arribar a 48 segons pel final.
El Roncato va patir en els darrers compassos de matx, però va aguantar prou bé la pressió i es va embutxacar tres punts claus contra un rival directe.

Gerard Pujol, al final del partit, es mostrava satisfet per la victòria, tot i que lamentava els primers minuts del segon temps: “A l’inici de la segona part hem gastat un temps mort, perquè no hem jugat igual de bé que a la primera i això ens ha passat factura al final del partit”. Tot i això el míster vigatà es mostrava content per haver guanyar un partit “clau per a nosaltres i per a les nostres aspiracions de cara a final de lliga”.

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau,Borja López, Romà Bancells,Titi Roca - cap, Lucas Ordoñez. També van jugar Jordi Carbó, Sergi Pla i  Miquel Masoliver.

CLUB PATÍ MONJOS: Pere Salvador, Sebastian Moreno,David Ros,Xavier Brichs i David Cáceres. També van jugar Borja Ferrer,Oleguer Martí i Marc Sabater.

Gols: Jordi Carbó Minut 22:02 : 1- 0 / Titi Roca - cap Minut 22:18 : 2- 0 / Romà Bancells Minut 45:04 : 3- 0 / Miquel Masoliver Minut 47:35 : 4- 0 / Marc Sabater Minut 48:14 : 4- 1 / David Ros Minut 48:52 : 4- 2 / David Ros Minut 49:12 : 4- 3 /

Arbitres:Alberto Veiga i Ma. T. Martínez (GAL)

Tarjetes Blaves CLUB PATÍ MONJOS: Oleguer Martí /