diumenge, 13 de maig del 2012

CONTINUA EL SONMI DE LA CERS

La CERS semblava fa unes setmanes un objectiu impossible, però el Roncato Club Patí Vic torna a ser aquell equip lluitador que opta a tot de cara a final de temporada. El dissabte, davant la seva afició, va mostrar el seu millor hoquei davant un Blanes que aquesta temporada opta a jugar la Copa d’Europa. Dos gols de Bancells i un de Lucas Ordóñez, van donar una victòria merescuda a un Vic (3-1) que ja no pensa en el descens sinó en Europa.

En el partit d’ahir els vigatans van sortir a la pista sense complexos, intentant buscar el gol des del primer moment. Els visitants també buscaven la porteria local, però la defensa blanc-i-vermella aguantava prou bé les arribades blanenques que intentaven trobar, en el joc interior, la manera de sorprendre als defenses locals.

Tot i que el veratge ofensiu dels dos equips és potent, no hi havia clares ocasions per cap dels dos conjunts, ja que tant el Vic com el Blanes buscaven el control del partit amb possessions llargues, intentant evitar un enfrontament massa ràpid que s’escapés del seu control.
La primera part semblava que podria donar poc de sí, però Bancells va rebre un penal a 14 minuts del descans que ell mateix es va encarregar de transformar en l’1 a 0. El gol va revolucionar el partit, ja que el Blanes es va bolcar definitivament a l’atac. El Vic va aprofitar això per mirar de sorprendre al contracop i Carbó va poder ampliar l’avantatge al minut 16, però no va encertar a definir davant Llaverola. L’ocasió fallada va ser doblement fatal pels locals, perquè en l’acció posterior Armengol es va colar dins l’àrea i va afusellar a Grau per col·locar l’1 a 1 amb el que s’arribaria al descans.

A la represa, el joc va continuar al nivell del final de la primera part, tot i que els equips van sortir de nou amb un joc més conservador, intentant no encaixar cap gol. El Blanes va sortir amb un plus d’intensitat i va comptar amb dues ocasions que haurien pogut acabar de capgirar el marcador, però Armengol i Ridaura es van topar amb Grau i el pal, i el Vic va aprofitar la primera oportunitat de la segona part que va tenir per tornar-se a avançar amb un xut llunyà de Bancells (30’). El gol va ser un bàlsam per a uns vigatans que van viure uns moments d’hoquei espectacular; disposant de dues ocasions en un minut. En un contraatac, Lucas va tenir el tercer en el seu estic, però va estavellar l’esfèrica en Llevarola. Tot i això, en el mateix minut 31, el màxim golejador blanc-i-vermell no va fallar davant el porter visitant i va col·locar el definitiu 3 a 1.

Quedaven encara molts minuts per al final i el Blanes va tenir ocasions per reduir les distàncies i tornar-se a ficar en el partit. El Roncato, però, es va desenvolupar bé en tasques defensives i va certificar una victòria de prestigi que li permet seguir somiant.

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau / Borja López / Romà Bancells / Titi Roca - cap / Lucas Ordoñez / - ei. Sergi Pla / Jordi Carbó / Miquel Masoliver /

SATHER BLANES: Jaume Llaverola / Lluís Teixidó / Xavier Armengol / Alex Ridaura / Kimi Ridaura / - ei. Joan Manel Grasas / Alex Cantanero / Jepi Selva /

Gols: Romà Bancells Minut 11:40 : 1- 0 / Xavier Armengol Minut 18:11 : 1- 1 / Romà Bancells Minut 30:56 : 2- 1 / Lucas Ordoñez Minut 31:54 : 3- 1 /

Arbitres:I. Sanz (MAD) i A. Veiga (GAL).

Tarjetes Blaves SATHER BLANES: Kimi Ridaura /