diumenge, 6 de maig del 2012

SEGUIM AMB BONA LINIA !!!

El Roncato Patí Vic, aconseguit una victòria molt important a la pista del Alcoi aquest diumenge al migdia.

Els de Gerard Pujol han dominat tot al partit desde d´un inici fins a la botzina final.

El partit només a tingut un domini d´un sol equip, i aquest a estat al Roncato Patí Vic a tingut un munt de ocasions davant de la portaria defensada per Alvaro Navedo que en el partit de la primera volta va tenir un paper molt destacat.

Els vigatans han arribat al descans amb un empat a 0 però a la segona meitat em sis minuts el Roncato a tingut prou per decidir al partit.

Esperar doncs que seguixin aixì els vigatans i començar a mirar els llocs que donen accés la temporada que vé jugar la Copa de la Cers.

Enrile P.A.S. ALCOI: Alvaro Navedo, Pere Cañellas,Sebastian Baieli ,Carlos Pérez i Pablo Daniel Saez. També han jugat Lucas Martínez,Juan José López i César Candanedo.

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau, Borja López,Romà Bancells,Lucas Ordoñez i Titi Roca - cap / - També han jugat Sergi Pla,Jordi Carbó i Miquel Masoliver.

Gols: Romà Bancells Minut 33:05 : 0- 1,Lucas Ordoñez Minut 34:46 : 0- 2 i  Lucas Ordoñez Minut 39:18 : 0- 3 /