divendres, 25 de maig del 2012

CONTINUA LA MOGUDA VIGATANA !!!

El Roncato Patí Vic continua configurant la seva plantilla i a la baixa ja oficial de Miquel Masoliver s’hi afegeix ara la de Sergi Pla. El davanter vigatà no entra en el nou projecte que està preparant l’entitat, segons li van comunicar divendres passat en una reunió amb el president de l’entitat. Pel que sembla la intenció del club és fer un parell de fitxatges –sonen Rocasalbas de l’Igualada i Cristian Rodríguez, del Vendrell- i ascendir al primer equip Xavier Terns, a més de comptar amb una plaça júnior per completar la convocatòria en els partits.

L’adéu de Sergi Pla és especial perquè el jove jugador, de només 26 anys, portava tota la vida lligada al club. Són 20 anys defensant la camiseta vermella i blanca, em sap molt greu perquè portes tota una vida aquí, ens comentava Pla. Sobre el seu pas pel primer equip, el davanter està content perquè he anat de menys a més al llarg d'aquests anys. Vaig arribar molt jove al primer equip i és normal que al principi costés entrar, i més tenint els companys que tenia al costat, jugadors alguns d’ells que ara són en equips grans com el Barça. La competència sempre ha estat enorme, però també haig de dir que jugar amb ells m’ha servit molt per aprendre.

L’actual temporada ha estat estranya al Club Patí Vic. Al principi semblava que ens havíem de menjar el món, començàvem un nou projecte amb moltes ganes i il·lusió, entrenador i porters nous, vam fer un bon inici de temporada guanyant partits... però llavors vam caure en un sot d’on no en vam sortir. El canvi d’entrenador penso que va ser un revulsiu i ara la dinàmica està sent positiva ja que només hem perdut tres partits en tota la segona volta, contra els tres grans, Barça, Liceo i Reus.

D’aquí a final de temporada, l’objectiu és quedar el més amunt possible, no ens conformem amb aquest desè lloc que pràcticament ja ens assegura la plaça per la CERS, volem intentar pujar algun lloc més. El proper dilluns, Sergi Pla jugarà el que podria ser el seu últim derbi amb la camiseta del Patí Vic. El derbi sempre és especial de jugar, anirem a pels tres punts per seguir la nostra ratxa. A l’anada ens va fer molt mal l’1 a 6, però ja ho tenim oblidat, no anem a Sant Hipòlit buscant cap revenja esportiva, sinó que buscarem els tres punts per seguir la dinàmica i escalar posicions.

Així doncs, Sergi Pla és ara mateix un jugador que queda lliure per a la temporada vinent i busca equip. De moment no tinc ofertes. Em faria il·lusió seguir jugant a l’OK Lliga, no em tanco a res. Els equips ja fa setmanes que comencen a perfilar les seves plantilles i és per això que lamenta que el Vic hagi tardat tan a avisar-me, ja que m’hauria pogut començar a buscar el meu futur molt abans.

Sergi Pla Palau
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com