dimarts, 1 de maig del 2012

VICTÒRIA MOLT IMPORTANT PEL RONCATO PATÍ VIC

Els nostres amics de Sant Sadurní, l'Isaac i la Núria ens han fet arribar la crònica del partit d'avui on el Roncato Patí Vic s'ha emportat els tres punts. Des de el blog de la penya, els volem donar moltes gràcies per la seva col.laboració.

El Noia Freixenet ha sortit amb l’iniciativa en atac, però el Vic s’ha mostrat molt ben posicionat en defensa i les ocasions dels de Ferran López no s’han pogut traduir en gol. La més clara, però, ha arribat pels osonencs al minut 12, en forma d’una falta directa que Puigbí li ha aturat a Ordoñez.

Tres minuts després, el Noia s’avançava en el marcador amb una canonada de Toni Seró que sorprenia Deitg. Al minut 17, els col·legiats han assenyalat un penal molt rigorós a favor dels visitants. Per protestar aquesta acció, Del Amor ha vist la targeta blava que suposava l’exclusió d’un jugador de pista pels locals. Puigbí aturava el llançament a Masoliver, però el Vic ha aprofitat la superioritat per empatar. Ràpidament els locals han aprofitat un penal executat per Seró per fer el 2-1, però sense temps per celebrar-lo Masoliver feia el 2-2 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa els dos equips han tingut ocasions per decantar l’electrònic, però amb l’empat a 2, les defenses s’han sobreposat als atacs. No ha estat fins al minut 41 de partit, amb la 10a falta d’equip dels visitants, que Seró transformava el llançament de la directa el tercer gol del Noia i del seu compte particular. En el 44, però, Ordoñez desviava una bola dins l’àrea que sorprenia Puigbí i empatava el novament el partit.

Amb l’empat a 3 s’ha arribat a un últim minut tràgic pels sadurninencs, que no només veia com Seró fallava la falta acumulativa del segon cicle del Vic, si no que a més ha vist com Romà Bancells aprofitava la 10a falta d’equip dels locals per anotar el definitiu 3-4.

Els tres punts viatgen cap a la capital d’Osona i donen una mica d’aire al Vic a la part baixa de la taula, mentre que al Noia se li complica la tercera plaça en el tram més decisiu de la Lliga.

Noia Freixenet: Puigbí, F. Bargalló, Esteller, Farrés i Feixas –cinc inicial- Mitjans, Seró i Pau Bargalló.

Roncato Vic: Elagi Deitg, Borja López, Titi Roca, Romà Bancells i Sergi Pla. També han jugat Lucas Ordoñez, Miquel Masoliver i Jordi Carbó.

Gols: 1-0 Seró (’15), 1-1 Ordoñez (’17), 2-1 Seró (’18 p), 2-2 Masoliver (’18), 3-2 Seró (’41 fd), 3-3 Ordoñez (’44 fd). 3-4 Bancells (’49)

Àrbitres: Jorge García i Gonzalo Dapena. Blava per Del Amor i Vermella per Ferran López.