dilluns, 11 de juny del 2012

TRIST COMIAT A CASA

Partit vibrant per acomiadar-se de l’afició a l’Olímpic, però acabat amb una dolorosa derrota. El Roncato, que ja pràcticament té certificat l’accés a la CERS, va perdre a casa en un partit amb poques coses en joc, però que s’hauria hagut de guanyar per acomiadar a Pla, Lucas i Borja de la millor manera. Tres jugadors claus en les files del CP Vic que l’afició va homenatjar.

Tot i el resultat, el matx va ser vibrant i amb un hoquei intens damunt la pista tot i les poques que els dos equips es jugaven. El Vendrell, però, encara té objectius per certificar aquesta temporada i va posar més empenta en el seu joc, buscant endur-se tres punts que finalment es va emportar. Tot i això, no van ser els visitants els que es van avançar, sinó els locals amb un gol de Titi quan tot just es portaven sis minuts de partit. El gol va esparverar els vigatans, que van poder ampliar l’avantatge en un parell d’accions del mateix Titi i de Lucas que es manté al màxim nivell fins al final.

Però el segon gol local no arribava, i el Vendrell va aprofitar una falta directa per igualar el partit (11’). La falta, comesa per Bancells, va deixar el Vic amb quatre homes durant tres minuts; temps suficient perquè els vendrellencs capgiressin el marcador amb un altre contraatac culminat per Eloi Albesa. Però l’alegria va durar poc als visitants, i és que només sacar des del mig del camp, Borja López va engaltar un xut que va sorprendre a tothom per col·locar l’empat a dos (14’). Quedaven encara deu minuts pel descans i el partit estava vibrant, podent-se decantar per qualsevol dels dos conjunts. Però, i tot i que els àrbitres van xiular un penal per a cada equip, el marcador no es va moure i es va arribar a la mitja part amb taules a l’electrònic.

A la represa, el partit va canviar radicalment. L’igualtat de la primera part va donar lloc a un matx dominat per un Vendrell molt més actiu i motivat que en deu minuts va endossar dos gols a l’esquadra vigatana. El domini visitant només va perillar quan el Vic va reduir distàncies al 40, amb un gol de Borja López. Però la lleu reacció dels locals va ser un simple miratge, i els visitants no van tenir problemes per ampliar l’avantatge de nou arribant als darrers cinc minuts de matx amb dos gols de marge.

Amb el 3 a 5 a l’electrònic, el Vic ja només va pensar en que el partit acabés per acomiadar-se de la seva afició i el Vendrell ho va aprofitar per tancar el marcador amb el definitiu 3 a 7. Ara als vigatans ja només els queda pensar en la temporada que ve i en el somni de lluitar per la CERS, i és que el partit de la setmana vinent serà un pur tràmit per acabar una temporada massa irregular.

RONCATO PATÍ VIC: Elagi Deitg / Borja López / Romà Bancells / Titi Roca - cap / Lucas Ordoñez / - ei. Miquel Masoliver / Sergi Pla / Jordi Carbó / Xavier Terns /

Moritz C.E. VENDRELL: Roger Molina / Cristian Rodríguez / Toni Sánchez / Xavi Costa / Eloi Albesa / - ei. Angel Rodríguez / Òscar Ruiz -cap / Lluis Ferrer / Jordi Esteva /

Gols: Titi Roca - cap Minut 06:11 : 1- 0 / Eloi Albesa Minut 11:43 : 1- 1 / Eloi Albesa Minut 13:42 : 1- 2 / Borja López Minut 14:17 : 2- 2 / Xavi Costa Minut 27:44 : 2- 3 / Angel Rodríguez Minut 37:43 : 2- 4 / Sergi Pla Minut 41:05 : 3- 4 / Cristian Rodríguez Minut 41:18 : 3- 5 / Xavi Costa Minut 46:28 : 3- 6 / Xavi Costa Minut 49:41 : 3- 7 /

Arbitres:Òscar Valverde i Albert López (CAT).

Tarjetes Blaves RONCATO PATÍ VIC: Romà Bancells / Borja López