dimarts, 5 de juny del 2012

UN GRAN LUCAS DóNA ELS 3 PUNTS DEL DERBI

El Roncato Club Patí Vic no ha renunciat a res encara en aquesta competició de l’Ok Lliga. Els jugadors vigatans segueixen creient en el somni de jugar la CERS i no han deixat que els rumors sobre la marxa de jugadors importants els distreguin en aquest darrer objectiu. La temporada ha estat molt tumultuosa, però en aquestes darreres jornades el Vic està oferint un bon hoquei i el darrer botxí de la bona ratxa dels vigatans no va ser cap altre que l’etern rival: el Voltregà.

Els ànims venien molt caldejats després del resultat a l’Olímpic, quan els de St. Hipòlit es van imposar per un contundent 1 a 6, en la derrota més dolorosa des de fa molt temps en un derbi per al conjunt de la capital. En aquest partit de la segona volta, però, els de Gerard Pujol no es van deixar sorprendre i es va avançar dos cops en el marcador per endur-se els tres punts de St. Hipòlit amb un resultat de 2 a 4 que enfonsa el Voltregà en la zona de descens.

El partit va començar vibrant, amb un gran ambient al Pavelló Municipal i amb la tensió típica d’un derbi osonenc damunt la pista. Després d’uns primers minuts de tanteig, el Roncato va inaugurar el marcador amb un golàs de Lucas Ordóñez que va sortir al contraatac després d’una errada defensiva del conjunt local que es va bolcar excessivament a l’atac. La definició perfecta del 9 vigatà va fer pujar a l’electrònic el primer gol quan tot just es portaven 3 minuts de partit.

El Voltregà, molt més necessitat de punts, va respondre al gol amb massa nervis i, mentre el CP Vic esperava les seves opcions al contraatac, els locals buscaven l’empat amb combinacions mancades d’idees.

Tot i això, de la necessitat en va sortir la fortuna, i Albert Grau, amb un xut potent, va col·locar les taules al marcador quatre minuts després. El gol semblava endollar de cop als locals en el partit, però la ràpida resposta –en el 8 de partit- de Carbó en una errada del porter local, va tornar a dinamitar les esperances dels voltreganesos. El gol va tornar a generar nervis en el conjunt blanc-i-blau i el Vic, en canvi, va respondre amb calma i va aguantar el resultat esperant trobar el gol en accions ràpides al contraatac. I va ser així, precisament, com a falta de cinc minuts pel final del primer temps, Pla va anotar el tercer gol dels vigatans col·locant un 1 a 3 amb el que s’arribaria al descans.

A la represa el Roncato va sortir amb ganes d’encarrilar definitivament el partit i Lucas Ordóñez va col·locar l’1 a 4 al definir a la perfecció una falta directa que li havien comès a ell mateix. El gol, però, va trobar una ràpida resposta i de nou Albert Grau va donar esperances a l’afició local. Era el minut 30 i quedava molt matx per endavant i una renda de dos gols amb la necessitat dels locals per puntuar, no garantia ni molt menys el resultat al CP Vic. Tot i això, els homes de Gerard Pujol van estar a l’altura i, tot i que Titi va poder sentenciar el matx amb una altra falta directa, van aguantar el resultat amb patiments fins a la botzina final.

El 2 a 4 definitiu allarga el somni del Vic de jugar la CERS tot i l’irregular temporada i, a més, suposa un revulsiu per a l’equip i l’afició que es podrà acomiadar dels seus ídols el cap de setmana que ve, en l’últim partit a casa dels vigatans.

CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Roger Torelló,Albert Grau,Juli Anguita -cap, Gerard Teixidó,Jordi Romeu. També van jugar  Jaume Molas i Enric Vargas.

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau, Borja López, Romà Bancells,Titi Roca - cap  i Lucas Ordoñez. També van jugar  Sergi Pla i Jordi Carbó.

Gols: Lucas Ordoñez Minut 03:51 : 0- 1, Albert Grau Minut 06:46 : 1- 1, Lucas Ordoñez Minut 08:41 : 1- 2 Sergi Pla Minut 19:18, 1- 3  Lucas Ordoñez Minut 29:32  1- 4  i Albert Grau Minut 30:19 : 2- 4.

Àrbitres:A.Gómez (CAT) i G.Sandoval (MAD) .

Tarjetes Blaves CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Juli Anguita -cap /