diumenge, 15 de juliol del 2012

TOTS A VOTAR AL BLOG !!


Hola a tots i totes,

Us fem saber que ens tornem a presentar  el bloc al concurs de Stic.cat, per aconseguir ser el millor bloc en la categoría d’esports de Catalunya.

L’any passat vam ser finalistes, i aquest any volem (o almenys ho intentarem), quedar primers.  Com ja sabeu, vam fer un nou disseny i noves seccions per tal de millorar-lo i fer-lo més atractiu.

És per aquest motiu que us demano que gasteu 2 minuts del vostre temps per votar. És fàcil i en un tres i no res ho tindreu fet. Hem creat un enllaç al bloc.

Per els qui ja hi vareu participar l’any passat, encara és més ràpid.  A la página d’Stic.cat  o a l’enllaç del bloc,  haureu de posar el correu i la contrasenya (si no la recordeu us l’envien al vostre mail, només cal clicar on posa Contrasenya oblidada, a la part dreta de la pantalla i en vermell). Un cop fet això, clicar on posa entrar.  Llavors s’obriran quatre caselles i entreu on posa Votació Premis i tot seguit a la secció d’esports. Només cal triar el nostre bloc i la casella Votar del capdamunt de la página.

Pels que és la primera vegada que voteu, heu de registrar-vos. A la part dreta de la pantalla i veure 

Registre en vermell. Heu de posar-hi un parell de dades que us demanen. Llavors ho haureu de confirmar al vostre correu. Un cop fet això ja podeu entrar i anar a Votació Premis .Triar la secció d’esports i clicar el nostre bloc i la casella Votar del capdamunt de la pàgina.

En fi, donar-vos les gràcies per andavant, i a esperar poder guanyar i ser el millor bloc d’esports de Catalunya. 

Gràcies i fins aviat,




 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com