diumenge, 14 d’octubre del 2012

AQUEST VIC PROMET !!

JORDI DE PLANELL, Vic.

El CP Vic ha firmat, en les dues primeres jornades, un espectacular inici de campionat. Sis gols a favor i zero en contra, amb un Carles Grau imbatut que ha estat esplèndid en els primers cent minuts d’Ok Lliga.

Els vigatans van mantenir la bona ratxa iniciada la setmana passada a Maçanet aquest dissabte en el derbi osonenc contra el Voltregà. L’Olímpic de la capital es va omplir per vibrar amb el millor hoquei de Catalunya, amb aficions entregades que van animar als seus equips incessablement, creant un ambient únic.  L’equip local va posar el colofó a la festa de l’hoquei osonenc amb una victòria contundent (3 a 0) que va certificar a la segona part, després d’arribar al descans amb un avantatge per la mínima a l’electrònic.

El partit va començar amb molta igualtat. Ferran Pujalte, coneixedor de la intensitat d’aquestes enfrontaments, va inculcar als seus homes la filosofia d’allargar les possessions per evitar fer faltes. Titi Roca va esdevenir el cervell dels locals, que van intentar dominar el joc mentre el Voltregà defensava carregant-se de faltes. La tàctica era també arriscada, ja que en alguna pèrdua de pilota en les línies de creació els voltreganesos es van poder avançar. Carles Grau, però, va estar intractable en tot el partit i va respondre molt bé a les dues accions de la primera part en què Armengol (en una falta directa) i Lladó (en un contraatac) van poder marcar.

El Vic, amb la seva filosofia de mantenir l’esfèrica sota el control del seu estic, tenia poques ocasions i només xuts llunyans de Rocasalbas i Rodríguez incomodaven a Torelló. No va ser fins passats vint, que els locals es van avançar amb un contraatac encapçalat pel capità Roca i que Terns va definir a la perfecció.

Es va arribar als vestuaris amb el curt resultat, però amb un Vic amb cinc faltes al caseller i un Voltregà amb nou, fet que assegurava als locals disposar d’una directa per mirar d’eixamplar diferències.

La represa es va iniciar amb molta igualtat, tot i que els homes de Pujalte dominaven de nou la possessió per forçar la desena falta. El Voltregà, però, aguantava bé defensivament sense forçar la falta directa i, en un contraatac després d’una pèrdua de pilota, Anguita va poder empatar. Abans de poder-se recuperar de l’ensurt, el Vic va tornar a estar a punt d’encaixar el gol en un penal Grau va parar.

El Voltregà, bolcat a l’atac en busca de l’empat, va cometre la falta en defensa que els vigatans esperaven, però Rocasalbas va fallar en la definició. Tot i això, en l’acció posterior, Cristian Rodríguez va fer pujar el segon gol de la nit a l’electrònic amb un xut des de la frontal que Torelló es va empassar.

En els minuts finals, el Voltregà buscava el gol amb desesperació i el conjunt local ho va aprofitar per defensar-se bé i buscar opcions al contracop. Finalment, Rocasalbas es va redimir del seu error i va marcar el tercer gol del partit de penal per posar el colofó a una nit extraordinària per a l’hoquei vigatà.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Titi Roca -cap / Roger Rocasalbas / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Xavier Terns / Jacint Molera / Jordi Burgaya / Cesc Campor /

CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Roger Torelló / Xavier Lladó / Juli Anguita -cap / Jaume Molas / Xavier Armengol / - ei. Jordi Romeu / Alex Rodríguez / Eric Vargas / Sergi Recuero / Ernest Burgaya /

Gols: Xavier Terns Minut 19:10 : 1- 0 / Cristian Rodríguez Minut 40:28 : 2- 0 / Roger Rocasalbas Minut 48:47 : 3- 0 /

Arbitres:X. Galán i J. Gómez (CAT)

Tarjetes Blaves CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Xavier Armengol /