diumenge, 21 d’octubre del 2012

CARLES GRAU ÉS IMBATIBLE !!

Tres partits, tres victòries; nou gols a favor, cap en contra. Aquests números fan por. En l’hoquei modern, mantenir la porteria a zero durant 150 minuts és una autèntica proesa, però el CP Vic ha començat l’OK Lliga estel·larment i, amb un Grau intractable sota pals, encara no sap què és encaixar un gol.

Ahir els homes de Ferran Pujalte van allargar a tres la ratxa de victòries davant un Reus molt combatiu. Els visitants ho van fer tot per marcar, però el potencial ofensiu i defensiu del Vic va convertir en frustració els esforços dels roig-i-negres. L’equip local amb tres gols a la primera part en va tenir prou per endur-se la victòria.

El partit va començar amb intensitat. El Reus, que porta en el seu ADN l’esperit ofensiu, va sortir en busca del gol des del primer moment. Els homes d’Alejandro Domínguez, però, es van trobar ràpidament amb un gol en contra; el que va fer Cristian Rodríguez, el nou fitxatge vigatà, per avançar el seu equip al enviar al fons de la xarxa una pilota morta a l’interior de l’àrea de Traval.

Amb el gol, el Vic es va trobar encara més còmode damunt la pista i amb un plantejament ofensiu però mantenint la compostura al darrere no va tenir problemes per aguantar el resultat. Carbó, a més, eixamplaria distàncies pels locals en el 6 de partit, amb un xut des del centre de la pista que Traval s’acabaria empassant. Amb un CP Vic volcat a l’atac, el porter reusenc esdevindria el protagonista del seu equip, primer aturant un parell de contraatacs de Rocasalbas i Cristian i, pocs minuts després, aturant-li un penal al darrer.

El premi a la insistència vigatana no es va fer esperar i, a deu minuts per la fi de la primera part, Titi feia el tercer gol amb el que s’arribaria al descans.

A la represa, el Reus no es va donar per vençut i va sortir a buscar el gol que els donés esperances. En aquest segon temps, la figura de Carles Grau sota pals va ser espectacular. Primer aturant les envestides d’Adroher i Molet i, minuts després, impedint que els reusencs es fiquessin en el partit en dues faltes directes que Marín no va saber transformar davant la qualitat del porter vigatà.

A onze minuts pel final del matx, Molet va disposar d’un penal que donés esperances al Reus, però de nou Grau va ser l’obstacle entre la pilota i la xarxa.

Al final, una nova victòria per 3 a 0, resultat al qual el Vic sembla estar abonat. I, cosa encara més important, molt bones sensacions en un pavelló Olímpic molt decebut amb l’equip l’any passat, però que enguany torna a vibrar. Amb Pujalte ha retornat l’hoquei a la capital d’Osona.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Jordi Carbó / Titi Roca -cap / Cristian Rodríguez / - ei. Roger Rocasalbas / Xavier Terns / Jacint Molera / Ferran Font / Cesc Campor /

Reus Deportiu: Guillem Trabal / Joan Salvat / Albert Casanovas / Jordi Molet / Jordi Adroher / - ei. Raúl Marín / Xavier Rubio / Adrià Català / Pol Pàmies / Marc Ollé /

Gols: Cristian Rodríguez Minut 01:57 : 1- 0 / Jordi Carbó Minut 05:58 : 2- 0 / Titi Roca -cap Minut 13:13 : 3- 0 /

Arbitres:J.López (AND) i X. Buixeda (CAT)