dissabte, 27 d’octubre del 2012

S'ESCAPEN ELS PRIMERS DOS PUNTS

Jordi De Planell i Andreu Duran Vendrell,

El CP Vic va deixar escapar els primers dos punts de la temporada a la pista del Vendrell. Tot i l’empat, el partit va ser vibrant, d’aquells que es recorden, amb un resultat final de 4 a 4 que va trencar d’imbatibilitat de Grau sota pals però que va servir per revaloritzar la figura de Rocasalbas que va convertir en or totes les pilotes que van passar pel seu estic.

Els primers minuts d’enfrontament van ser del Vic. En 13 minuts el conjunt de Ferran Pujalte, amb el partit controlat i sense problemes defensius, es va posar per davant: al minut 10 Rocasalbas va rematar a gol una passada de Titi i, tres minuts després, el mateix jugador vigatà aconseguia la segona diana visitant rematant una assistència de Bancells. Amb l’avantatge, el Vic seguia controlant el partit sense assumir riscos, però l’arbitratge es va escolar enmig del bon hoquei i Xavier Terns va veure incomprensiblement com li ensenyaven la blava i se’n anava deixant el seu equip amb quatre homes durant tres minuts. La falta directa conseqüent a la targeta es va transformar, a més, en gol i Carles Grau, després de 169 minuts d’imbatibilitat, va veure com era superat per primer cop aquesta temporada.

Tot i que el final del primer temps va ser dels locals, el gol de l’empat no va arribar fins ben entrada la segona part, quan una incursió de Ruiz va acabar amb el gol de Selva. El 2 a 2 ja onejava al marcador i la iniciativa semblava del Vendrell, però llavors va tornar a aparèixer la figura de Rocasalbas que va firmar el seu hat-trick enviant al fons de la xarxa una falta directe per tornar a avançar el seu equip.
El partit estava completament trencat i els vendrellencs cercaven l’empat amb xuts llunyans que trenquessin l’ordre defensiu del conjunt de Ferran Pujalte. Finalment, i després de fallar un penal, Albesa va posar les taules al marcador en el 41 i, mig minut després, Selva capgirava el resultat amb un gol que es convertia en el 4 a 3.

El tram final de matx va ser trepidant, amb un Vic bolcat a l’atac i un Vendrell esperant les seves opcions al contraatac per sentenciar l’enfrontament. A tres minuts per a la botzina final, el màgic Rocasalbas va fer el quart gol de la nit i va col·locar les taules a un marcador que s’hauria pogut tornar a moure si Carles Grau no hagués aturat un penal a Barroso a trenta segons per la fi.

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Jepi Selva, Xavi Barroso –equip inicial–, Óscar Ruiz, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès, Aleix Cid i Gerard Camps (porter).

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau (porter), Josep M. Roca, Romà Bancells, –equip inicial-, Ferran Font, Jordi Carbó, Jacint Molera, Roger Rocasalbas, Xavier Terns, Cristian Rodríguez i Francesc Campor (porter).

Gols
0-1 (13') Cristian Rodríguez; 0-2 (14') Roger Rocasalbas; 1-2 (20') Eloi Albesa, de falta directa; 2-2 (30') Jepi Selva; 2-3 (32') Roger Rocasalbas, de falta directa; 3-3 (41') Xavi Barroso; 4-3 (42') Jepi Selva, i 4-4 (48') Roger Rocasalbas.

Faltes: 16 / 5

Targetes: targeta blava a Xavier Terns (20'), a Jepi Selva (27') i a Jordi Carbó (49').

Àrbitres: Ribó i Castellnou.