dijous, 8 de novembre del 2012

EL LICEO TRENCA LA IMBATIBILITAT DEL CP VIC




JORDI DE PLANELL I ANDREU DURAN, Vic.

Han hagut de passar sis jornades perquè algun equip aconseguís vèncer el CP Vic i, finalment aquest dimarts, el líder de la categoria, el Liceo, va assaltar l’Olímpic emportant-se els tres punts. La visita al pavelló osonenc no va ser fàcil pels gallecs que només va poder batre a Carles Grau una vegada, tot just començar la segona meitat. El Vic hauria merescut, com a mínim, empatar, però la falta d’encert va impedir als homes de Pujalte seguir de prop un Liceo que ja està set punt per sobre els vigatans.

L’enfrontament va ser igualat en tots els aspectes. El Vic està oferint un alt rendiment de joc aquesta temporada i ho va demostrar plantant cara al conjunt visitant. Els dos conjunts, amb un marcat caràcter ofensiu, donaven opcions al rival al contraatac i va ser així com es van succeir les primeres ocasions.

Abans d’arribar a l’equador de la primera meitat, els col·legiats van assenyalar penal dins l’àrea del Vic, però el temut Bargalló no va fer gala de la seva classe golejadora i es va topar amb Grau.
En l’acció posterior, va ser el conjunt local qui va disposar d’una pena màxima, però Rocasalbas tampoc el va saber transformar. Tot i l’errada, el Vic va disposar en aquest tram del matx dels seus millors moments i Bancells va tenir una gran ocasió al minut 16 que tampoc va saber convertir en gol.

Amb ocasions però sense encert es va arribar a la mitja part i, a la represa, Bargalló va esmenar la seva errada en l’execució del penal fent l’únic gol del partit. El jugador gallec va firmar un gol marca de la casa i va colar la pilota per l’escaire de la porteria de Grau aixecant la pilota des del darrere. Era el minut 27 i quedava molt partit perquè el Vic busqués un empat que mereixia. Pocs minuts després d’encaixar la diana, el Liceo va cometre la desena falta i el Vic va disposar d’una falta directa. Els homes de Pujalte, però, tenen en l’execució d’aquest tipus d’accions la seva màxima mancança i aquest cop Cristian Rodríguez va fallar.

Tot i la persistència del conjunt local, que va disposar d’una nova falta directa a vuit minuts del final que Bancells tampoc va saber transformar, el marcador ja no es va moure i el Vic va perdre el primer partit de la temporada davant un Liceo que segueix invicte al capdavant de l’OK Lliga. 

 
CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Titi Roca -cap / Roger Rocasalbas / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Jacint Molera / Xavier Terns / Ferran Font / Cesc Campor /
 
H.C. Coinasa LICEO : Xavi Malián / Matias Pascual / Jordi Bargalló -cap / Josep Lamas / Lucas Ordoñez / - ei. Toni Pérez / Eduad Lamas / Pablo Añón / Aitor Prada /
 
Gols: Jordi Bargalló -cap Minut 26:57 : 0- 1 /

Arbitres:Joan Molina i Joan Josep Prades (cat)

 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com