diumenge, 25 de novembre del 2012

VICTÒRIA PER JUVENILS I JÚNIORS

El CP Vic afrontava el partit d’anada de la primera eliminatòria de la copa Cers amb molta tranquil·litat després d’haver superat al RSV Weil alemany per 10 a 0 en el partit d’anada. Per aquest motiu, el tècnic vigatà va deixar fora de la convocatòria a jugadors del primer equip com el porter Carles Grau, el capità Titi Roca o Roger Rocasalbas. D’aquesta manera Pujalte va confiar amb gent de la pedrera per tirar endavant un partit que van acabar guanyant per 5 a 1.

Cesc Campor va agafar la responsabilitat sota els pals mentre que Carbó i Terns, en dos minuts de diferència, deixaven el partit vist per sentència. El Vic dominava i va disposar de dues bones ocasions, entre elles un pal, abans que Molera fes el 3 a 0. Abans del descans els locals haguessin pogut ampliar la diferència en el marcador però novament el pal i el porter visitant ho van impedir.

En el darrer minut del primer temps va arribar la primera ocasió clara de perill dels alemanys.

A la represa el capità alemany Marc Werner aconseguia retallar la diferència en el marcador però va ser només un miratge perquè ràpidament Cristian Rodríguez realitzava el quart gol pel seu equip i evitava qualsevol intent de remuntada del Weil. Amb el 4 a 1 Ferran Pujalte va donar entrada al porter de la casa Martí Serra i es va viure uns minuts històrics quan jugaven a pista cinc jugadors fets a Vic: Serra, Jordi Burgaya, Jacint Molera, Ferran Font i Bernat Tobias.  El públic va ovacionar la decisió de Pujalte i el debutant Font posava la cirereta al pastís amb el definitiu 5 a 1 a falta de deu minuts pel final.

CLUB PATÍ VIC: Cesc Campor / Xavier Terns / Jordi Carbó / Jacint Molera / Cristian Rodríguez / - ei. Ferran Font / Jordi Burgaya / Bernat Tobias / Romà Bancells / Martí Serra /
RSV WEIL AM RHEIN (ALE): Daniel Dietrich / Bross Max / Sirak Abraha / Werner Marc -cap / Tim Schaller / - ei. Jorge Villamil / Wörner Sascha / Felix Furtwängler / Behringer Fabian /
Gols: Jordi Carbó Minut 02:28 : 1- 0 / Xavier Terns Minut 05:00 : 2- 0 / Jacint Molera Minut 09:26 : 3- 0 / Sirak Abraha Minut 30:14 : 3- 1 / Cristian Rodríguez Minut 33:45 : 4- 1 / Ferran Font Minut 39:41 : 5- 1 /

Arbitres:Da Conceicao i Nunes Romao (POR)