dissabte, 3 de novembre del 2012

VICTÒRIA MOLT IMPORTANT !!!

Els nostres amics de Sant Sadurní l'Isaac Pedrola i la Núria Balsells ens han fet arribar la crònica del partit que s'ha jugat aquesta tarda vespre a l'Ateneu de Sant Sadurní, desde els blog de la penya els volem donar les gràcies per col·laborar amb nosaltres.

El Noia Freixenet ha deixat escapar els primers punts de l’Ateneu després de perdre davant el Vic, en un partit marcat clarament per les decisions de la parella arbitrals. Un clar penal de Carbó en un moment clau del matx, ha decantat la balança del cantó visitant.

Noia i Vic han saltat a la pista d’un pavelló molt fred que encara s’hi ha quedat més quan Cristian Rodríguez, en la primera ocasió clara dels visitants, superava en una contra a Puigbí i feia el primer gol dels visitants. Els de Sant Sadurní no s’han arronsat i Esteller ha tingut dues ocasions per anivellar l’electrònic que Grau ha desbaratat. La primera part s’ha convertit en una anada i tornada amb ocasions pels dos conjunts, però Grau i Puigbí, i també les defenses, han evitat que es mogués el marcador. Quan semblava que l’empat estava a prop, Terns sorprenia tothom amb un llançament des de fora l’àrea al límit del passiu i perforava la porteria del Noia per fer el 0-2 amb el que s’arribava al descans.

La segona part ha començat amb domini local i Seró ha disposat d’un penal per escurçar distàncies, però Gran novament ha estat molt encertat aturant el llançament del de Juneda. Els jugadors de Ferran López han estat buscant el gol que els posaria dins del partit, però ha estat Rocasalbas qui, en una jugada aïllada al minut 38, feia el 3r en un llançament des de gairebé mitja pista. Pocs minuts després, una blava directa a Carbó donava l’oportunitat a Seró per anotar, però novament Grau ha desfet el perill. Al minut 41, i amb els de Sant Sadurní jugant amb un home més, Farrés afusellava Grau per retallar distàncies. Els àrbitres han començat el seu xou particular. Primer, no assenyalant un clar penal de Carbó, que ha alçat l'stick dins l'àrea i assenyalant dues faltes directes favorables als visitants, una per acumulació i una altra després d’ensenyar targeta blava a Esteller per protestar. Tot i així, l’electrònic no s’ha mogut. Tot just quan el Noia recuperava el quart jugador de pista, un llançament llunyà de Rocasalbas batia Puigbí per quarta vegada. En el minut 47, els àrbitres eren novament protagonistes i ensenyaven blava rigorosa a Seró. De nou Rocasalbas, aprofitant la falta directa, superava Puigbí per fer el 1-5. Pocs segons després ha estat Esteller qui punxava una bola de Teixidó dins l’àrea i maquillava el resultat amb el segon gol dels de la Capital del Cava. A pocs segons pel final, Teixidó ha tingut una falta directa a favor que Grau s’ha encarregat d’aturar.

Els de Sant Sadurní han de passar pàgina ràpidament ja que el proper dimarts es desplaça a la complicada pista del Reus Deportiu, en jornada avançada i dissabte reben la visita del Saint Omer, en la primera jornada de la Lliga Europea.

NOIA FREIXENET: Puigbí, Del Amor, Teixidó, Esteller i Feixas -cinc inicial- Seró i Farrés.

CLUB PATÍ VIC: Grau, Roca, Bancells, Rocasalbas, C. Rodríguez -cinc inicial- Carbó, Molera, Terns i Burgaya.

GOLS: 0-1 C. Rodríguez ('4), 0-2 Terns (’22), 0-3 Rocasalbas (’38), 1-3 Farrés (’41), 1-4 Rocasalbas (’47), 1-5 Rocasalbas (’47 fd) i 2-5 Esteller (’48)

ÀRBITRES: Senyors Mayor i Delfa. Han assenyalat 11 faltes pel Noia i 9 pel Vic. Targeta blava per Esteller i Seró (Noia) i Carbó (Vic).