diumenge, 23 de desembre del 2012

ACABEM L'ANY AMB VICTÒRIA

Aquest migdia al CP Vic aconseguit una victòria molt important que serveix per seguir la bona linea que porten aquesta temporada als homes de Ferran Pujalte...durant al dia d´avui acabarem de publicar la crònica del partit.

Excel·lent partit del CP Vic a la pista de l´Alcoi. De fet, el pavelló Francisco Laporta sempre és una incògnita per diferents factors. El matx suposa un desplaçament llarg des de Vic, i l´horari del partit, a les dotze del migdia, és inhabitual pels jugadors del CP Vic. De fet, el precedent aquesta temporada en horari matinal va significar la derrota a Lleida.

En aquest partit al País Valencià, però, el capità Titi Roca va tenir clar que calia marcar diferències des de bon principi i va necessitar poc més de dos minuts per situar el 0 a 1 a l´electrònic.
Els primers minuts de partit van tenir en el CP Vic un clar dominador. Ferran Pujalte va aconseguir que els seus jugadors apliquessin el joc que més els interessava sobre la pista. El tècnic local, l´incombustible Diego Mir, es va veure obligat a demanar un temps mort sobre el minut 9 de partit. Pocs segons després, Kilian Aguilar situava l´empat a 1 a l´electrònic. En Kilian és una de les promeses de l´hoquei estatal després del seu pas per les categories inferiors del FC Barcelona.
Abans de la mitja part, Titi Roca repetia com a golejador (1-2), i Marc Figa situava l`´empat (2-2), resultat amb els qual es va arribar a la mitja part.

A la represa el CP Vic va mostrar més ofici. La clau del matx va estar probablement entre el minuts 2 i el 6 de la represa. Primer per l´aturada de Carles Grau en la falta directa executada per l´Alcoi, i tot seguit pel gol de Roger Rocasalbas després d´un gran «slalom« personal.

El CP Vic va saber administrar la diferència a favor fins el final del partit. Els locals van gaudir d´un penal que no van aprofitar.

Amb aquesta nova victòria el CP Vic confirma un excel·lent inici de temporada i rau tercer en solitari a la classificació de l´OK Lliga.

Amb aques resultat,l´equip del el Patí Alcodiam Salesià és cuer a la classificació i el CP Vic està virtualment classificat per la Copa del Rei d´Oviedo.

Enrile P.A.S. ALCOI: Marcel Luzón,Cesar Candanedo,Carlos Pérez,David Aguilar i Marc Figa. També ham jugat Kilian Aguilar i Marc Ortell .

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau,Romà Bancells,Roger Rocasalbas, Titi Roca -cap i  Cristian Rodríguez. També han jugat Jacint Molera, Jordi Carbó i  Xavier Terns.

Gols: Titi Roca -cap Minut 02:44 : 0- 1 / Kilian Aguilar Minut 09:41 : 1- 1 / Titi Roca -cap Minut 16:21 : 1- 2 / Marc Figa Minut 21:04 : 2- 2 / Roger Rocasalbas Minut 30:37 : 2- 3 /

Arbitres:J.J. Melero i Eloi Castellnou.