dissabte, 15 de desembre del 2012

DIRECTES CAP AL TÍTOL !!

El CP Vic va sumar una nova golejada aquest dissabte a la pista del SHUM Maçanet. L´equip de Pujalte va signar un partit brillant sobri i brillant, els selvatans no varen tenir cap opció en un final de partit espectacular del conjunt vigatà.

El Municipal de Maçanet de la Selva ha gaudit d´una bona entrada per poder presenciar el primer partit en competiicó europeu en tota la història del conjunt de la Secció d´Hoquei de l´Unió Maçanetenca. El CP Vic, però, ha marcat dins la pista les diferències que es poden veure també, entre els dos conjunts, dins la classificació de l´OK Lliga.

Sobre l´equador de la primera meitat Jordi Carbó signava el primer gol del partit, els gironins igualaven a poc de la mitja part. En els segons vint.i.cinc minuts un clar parcial de 0 a 4 deixa molt clara la història d´aquest partit d´anada dels vuitens de final de la Copa d´Europa de la CERS.

Al final del partit, satisfacció dins el vestidor vigatà per la nova victòria, tercera consecutiva a la CERS, amb vint gols marcats en aquests tres partits

SHUM Grupo Maestre: Wily Domínguez / Marc Navarro / Jordi Galán / Marc Roca / Rubén Fernández / - ei. Jordi Bartres / Albert Soler -cap / David Plaza /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Titi Roca -cap / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Jacint Molera / Xavier Terns /

Gols: Jordi Carbó Minut 16:43 : 0- 1 / Marc Navarro Minut 20:37 : 1- 1 / Roger Rocasalbas Minut 26:27 : 1- 2 / Titi Roca -cap Minut 33:07 : 1- 3 / Romà Bancells Minut 45:30 : 1- 4 / Romà Bancells Minut 47:45 : 1- 5 /

Arbitres:Jose Pinto i Florindo Cardoso de Portugal.