diumenge, 2 de desembre del 2012

EL CP VIC ES DEIXA ELS 3 PUNTS A LLEIDA

L'ICG Software Lleida Llista ha portat el partit cap a on l'havia previst i preparat durant tota la setmana. Hoquei-control davant d'un rival al qual consideren superior. Els lleidatans han esgotat al màxim les possessions, fregant passiu, han pressionat i defensat bé davant d'un Vic que no s'ha trobat còmode a la pista.
 
Potser avui l'entrenador local Albert Folguera ha sabut llegir millor el partit que Ferran Pujalte, conscient de la clara inferioritat tècnica. Calia imposar les virtuts més modestes del Lleida.
 
A part, cosa gens habitual aquesta temporada, el Lleida ha mostrat una alta efectivitat davant la porteria rival.
 
La 1a part ha estat de molt poques ocasions. El Lleida ha aprofitat la seva a 7:23 per a la mitja part amb una rematada de Dani López. La segona meitat prometia més amb el gol inicial de Cristian Rodríguez, quan no havien passat ni 3 minuts, que empatava el partit. Això ha esperonat el Lleida i ha sorprés el Vic, que s'ha trobat amb 2 gols més lleidatans, marcats per Lluís Rodero i el capità Carles Trilla. El Vic ho intentava, però li costava molt superar la teranyina defensiva lleidatana, que pressionava amb força i sortia amb perill al contracop, amb uns inspirats Marsu i Rodero.
 
 El Lleida ha fet la 10a falta a falta de 9 segons per al final, que podia significar l'empat del Vic, però el porter local Lluís Tomàs ha parat la FD picada per Jordi Carbó.
 
Ha estat un final d'infart per a l'afició local. Amb 3 a 1 al marcador i quan el partit semblava ja morir, el Vic s'ha posat 3-2 a falta de 19 segons, amb un gol de Roger Rocasalbas. El Vic s'ha llançat a l'atac desesperadament per buscar el gol o la 10a falta local i ho ha aconseguit, potser en l'acció més ingénua del Lleida en tot el partit. Els àrbitres han assenyalat la falta favorable al Vic a falta de només 9 segons. Amb 3-2 al marcador, Carbó no ho ha aprofitat perquè Lluís Tomàs ha tingut una última i destacada actuació davant l'esclat de l'afició local, que omplia el pavelló amb més d'un miler d'espectadors.
 
Eufòria lleidatana perquè sumen la 5a victòria de la temporada a l'OK Lliga i ho fan pràcticament sense que l'entrenador pugui fer rotacions per les baixes de David Busquets i Manu Necchi.


ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs,Carlos Trilla,Joan Cañellas,Marc Soler i Lluís Rodero. També han jugat Dani López.

Club Patí Vic: Carles Grau,Titi Roca, Romà Bancells,Roger Rocasalbas i Cristian Rodríguez. També han jugat Jacint Molera,Jordi Carbó i Xevier Terns.

Gols: 1-0 Dani López min.17:40, 1-1 Cristian Rodríguez, 2-1 Lluís Rodero min.35:48,3-1 Carlos Trilla min.44:12,3-2 Roger Rocasalbas min,49,40.

Lluís Rodero autor del gol de la victòria del Lleida
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com