dissabte, 8 de desembre del 2012

FESTIVAL GOLEJADOR !!

Va ser un partit molt plàcid pels locals i sense gaire història. El Sant Feliu va pecar d’inconsistència i imprecisió. Tot i que va sortir decidit a l’inici dels dos períodes de seguida es va imposar la presió dels vigatans.

Un gol als dos minuts i mig de Cristian Rodríguez va obrir la llauna. Ell mateix, Titi Roca i Molera van aconseguir el 5 a 0 abans d’arribar al descans. A la represesa Ferran Pujalte va fer sortir a pista tots els convocats excepte el porter suplent. Rocasalbas va materialitzar el tercer hat-trick de la temporada i Bancells i Burgaya van completar la golejada. A l’últim minut el Sant Feliu va marcar el seu únic gol.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Jacint Molera / Titi Roca -cap / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Roger Rocasalbas / Ferran Font / Jordi Burgaya /

Fergo Aisa SANT FELIU: Pere Turón / Marc Vila -cap / Josep Ramon Altayo / Jossel Oller / Tirso Gómez / - ei. Jordi Casabayo / Xavier Rubio / Roger Valls /

Gols: Cristian Rodríguez Minut 02:41 : 1- 0 / Cristian Rodríguez Minut 10:48 : 2- 0 / Titi Roca -cap Minut 14:23 : 3- 0 / Jacint Molera Minut 21:38 : 4- 0 / Roger Rocasalbas Minut 22:51 : 5- 0 / Roger Rocasalbas Minut 30:27 : 6- 0 / Romà Bancells Minut 32:07 : 7- 0 / Jordi Burgaya Minut 35:54 : 8- 0 / Roger Rocasalbas Minut 47:50 : 9- 0 / Xavier Rubio Minut 48:50 : 9- 1 /