dimecres, 9 de gener del 2013

EL CP VIC NO PASSA DE L'EMPAT I S'ALLUNYA DEL LIDERAT




JORDI DE PLANELL, Vic.

El Club Patí Vic disposava d’una oportunitat d’or aquest dimarts per tornar-se a col·lar en la lluita pel liderat. Després de l’empat entre el Liceo i el Barça a la pista dels gallecs, els vigatans estaven a nou punts del líder i amb una victòria podien reenganxar-se a la cursa per alçar el trofeu. El Lloret, però, va visitar l’Olímpic amb les idees molt clares i va fer una gran primera part, arribant-se a avançar dos cops en el marcador. Al final, un gol de Cristian Rodríguez a quaranta segons per la botzina va salvar els mobles per un Patí Vic que va donar per bo l’empat a dos definitiu.

Malgrat les distàncies a la classificació, el conjunt de la Costa Brava va dominar la primera part del partit. Amb possessions llargues i aguantant bé els contracops dels homes de Pujalte, els lloretencs van incomodar amb constància a un Carles Grau que, per enèsim cop aquesta temporada, es va mostrar intractable. El Vic, mentrestant, no trobava un joc fluït que li permetés sorprendre els visitants i només Cristian i Rocasalbas amb xuts des de mitja distància i algunes jugades ràpides pels laterals, van poder inquietar Serra. La tònica dominant era la igualtat i la solidesa de les dues defenses i els dos porters i semblava que s’arribaria al descans amb l’empat a zero. Enric Torner, però, va avançar el Lloret a un minut per l’acabament del primer temps desviant un xut llunyà de Rodríguez i va dur els seu equip als vestidors amb una avantatge per la mínima.

A la represa, conscient de la necessitat de capgirar ràpidament el resultat, Pujalte va demanar més intensitat als seus homes que van sortir a mossegar l’estic dels lloretencs per impedir les llargues possessions que frenaven el joc i l’espectacle. Dos minuts després de començar la segona part, Cristian Rodríguez va posar les taules a l’electrònic empenyent al fons de la xarxa una passada creuada des del lateral. Amb el gol, el Vic es va bolcar a l’atac i va viure els moments de millor hoquei, amb un Lloret molt menys còmode a la pista que havia perdut el control del tempo del matx. Malgrat tot, en un contracop al minut 33, van ser de nous els visitants qui es van tornar a avançar amb un gol de Torner. L’arma letal del Vic, el contracop, s’havia girat en contra dels vigatans que necessitaven marcar dos gols en menys de vint minuts. Malgrat el clar domini, la porteria de Serra semblava infranquejable i el quadrat traçat pels lloretencs encara més. Amb un mur al davant, Pujalte encara tenia el problema d’aturar els contracops en que els visitants van poder sentenciar.

Finalment, a quaranta segons pel final, va aparèixer de nou Cristian Rodríguez per endossar una pilota morta dins l’àrea al fons de la xarxa. En els darrers instants, amb els dos equips amb nou faltes, ambdós conjunts van buscar la desena però el partit va morir amb l’empat a dos definitiu que allunya al Vic del somni d’alçar per primer cop el trofeu de l’Ok Lliga. 

Roger Rocasalbas en una jugada del partit d'ahir

 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com