diumenge, 20 de gener del 2013

EL CP VIC PERD PERÒ ES CLASSIFICA

JORDI DE PLANELL, Vic.

El partit entre el CP Vic i el Shum Maçanet semblava un tràmit. L’1 a 5 de l’anada deixava molt poques opcions pels de La Selva, però, malgrat tot, els visitants van fer un bon partit i van posar els vigatans contra les cordes. Al final, l’1 a 3 definitiu va ser excessiu per a un Vic que li va faltar l’efectivitat habitual, però que, tot i la derrota, es classifica per a la següent ronda de la CERS.

La primera part va anar al ritme que marcaven els locals. Amb l’ampli resultat de l’anada, el què més interessava als de Pujalte era adormir el partit i deixar que el temps anés corrent a l’electrònic. Malgrat això, el Maçanet posava la intensitat que el Vic volia treure-li a l’enfrontament i en els primers vint-i-cinc minuts hi van haver alternatives. Els visitants volien monopolitzar el control del matx, però al contracop els de Pujalte es van poder avançar. La ocasió més clara del primer temps la va tenir Cristian Rodríguez en un penal a falta de set minuts per anar a vestidors que el porter visitant va aturar amb el patí.

Es va arribar a la mitja part amb el 0 a 0 inicial, resultat més que suficient perquè el Vic passés a la següent ronda de la CERS i semblava molt difícil, vistos els primers vint-i-cinc minuts, que el Maçanet pogués fer perillar aquesta classificació. Més planer semblava el camí local encara quan, al 27, Rocasalbas va transformar una falta directa en gol i els visitants es van quedar amb quatre homes damunt la pista durant dos minuts. Malgrat la superioritat i l’avantatge, el Vic no va saber sentenciar i dos minuts després, només entrar el cinquè jugador a la pista, el Maçanet va empatar el partit. Amb l’1 a 1 Ferran Pujalte va intentar adormir de nou el matx, però els visitants es van créixer amb el gol i van començar a provar amb freqüència a un Grau que, de nou, es va mostrar molt sòlid.
Al 39, però, en una falta servida ràpidament, Gerard Pujol va avançar els maçanetencs. Quedaven deu minuts i havien de fer tres gols, però els de La Selva no es van rendir i dos minuts després van veure com Xavier Terns era expulsat de manera molt rigorosa i el Vic es quedava amb quatre homes. La falta directa posterior a la blava no va acabar en gol per la mà que va treure Grau i, amb inferioritat numèrica local, els visitants tampoc van saber reduir distàncies en el resultat global.

Al final, a falta de tres minuts, el Maçanet va col·locar l’1 a 3 i amb un gol s’hauria pogut col·locar definitivament en la lluita per passar de ronda. El Vic, però, va saber aguantar els dos gols d’avantatge que encara li donava el còmput de l’eliminatòria i es va classificar pels vuitens de la CERS.í ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽zar el control del matminuts per anar a vestidors que el porter visitant va aturar amb el paolitzar el control del mat

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau, Romà Bancells,Roger Rocasalbas, Titi Roca -cap i Cristian Rodríguez. També  Jordi Carbó, Xavier Terns i Jacint Molera.

SHUM Grupo Maestre: Wily Domínguez,Gerard Pujol, Marc Navarro,Albert Soler -cap. També van Jordi Galán i Marc Roca,Jordi Bartres.

Gols: Roger Rocasalbas Minut 27:31 : 1- 0, Rubén Fernández Minut 29:41 : 1- 1,Marc Navarro Minut 38:51 : 1- 2 i Jordi Bartres Minut 47:20 : 1- 3.

Arbitres:Rotelli i Bonuccelli (Itàlia)