diumenge, 13 de gener del 2013

SENSE SORT A CALAFELL

ANDREU DURAN,CALAFELL

Els homes de Ferran Pujalte, aquesta jornada han vist que no han pogut sumar els 3 punts per assegurar el 3er lloc a la classificació de cara a ser caps de Sèrie de la Copa del Rei que es jugarà a Oviedo.

Un solitari gol d´en David Ros a falta de 10 minuts per acabar el partit va donar la victòria els homes de Pere Varies que durant la setmana ja va dir que el CP Vic no li feia por i va poder sorprendre als Vigatans que no van estar a l'altura dels altres partits d'aquesta temporada.

Ara els de Ferran Pujalte, hauran d´esperar una ensopegada del Lleida i guanyar a l'última jornada de la primera volta si volen ser dels 4 primers per ser caps de Sèrie de la Copa.


C.P. CALAFELL Tot l´Any: David Arellano, Sergi Romeu -CAP, Marc Vergés,Borja Ferrer i  Gerard Vergés. També van jugar Ferran Rosa, Xavi Diez i David Ros.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau, Romà Bancells, Roger Rocasalbas,Titi Roca -cap i Cristian Rodríguez. També van jugar Jacint Molera,Jordi Carbó,Ferran Font i Xavier Terns.

Gols: David Ros Minut 40:15 : 1- 0 /

Arbitres:GOMEZ SANCHEZ, JOSEP i BUIXEDA GALLART, XAVIER (CAT)
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com