dimecres, 13 de febrer del 2013

EL CP VIC ACONSEGUIX UN PUNT DE REUS !!

Després del desgast del cap de setmana i la remuntada del derbi contra el Voltregà, els vigatans visitaven ahir una pista complicada com és la del Reus, d’on van sortir amb un bon punt. D’aquesta manera el Reus continua a quatre punts del Vic a la classificació. Els homes de Ferran Pujalte van saber gestionar l’empat en un partit que no va ser brillant i que els va portar dificultats tant en defensa com en atac. Romà Bancells i Cristian Rodríguez van ser els autors dels gols vigatans.
Reus Deportiu: Guillem Trabal / Marc Ollé / Albert Casanovas / Jordi Adroher / Raúl Marín / - ei. Xavi Rubio / Joan Salvat /
CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Cristian Rodríguez / Titi Roca -cap / - ei. Jordi Carbó / Xavier Terns / Jacint Molera / Ferran Font /
Gols: Raúl Marín Minut 06:30 : 1- 0 / Romà Bancells Minut 30:51 : 1- 1 / Albert Casanovas Minut 37:58 : 2- 1 / Cristian Rodríguez Minut 42:06 : 2- 2 /

Arbitres:Fran García i Ma. T. Martínez (GAL) .