dilluns, 18 de febrer del 2013

ES COMPLICA LA FINAL A 4 !!

Després d’una primera part sense gols en la qual el Club Patí  Vic va provocar poc perill i els francesos van estar molt bé en defensa, Romà Bancells i Titi Roca van situar els 2 a 0 a l’electrònic als primers compassos de la segona part. Els francesos, però, van reaccionar amb dos gols dels catalans Borja López i Edu Fernández. El capità vigatà, Titi Roca, recordava que s’ha de ser conscients de la qualitat del rival, mentre que Borja López es mostrava satisfet per marxar de Vic amb l’eliminatòria totalment oberta.

El partit de tornada dels quarts de final de la copa de la Cers entre La Vendéenne i el Vic es disputarà el 16 de març.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Titi Roca -cap / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Jacint Molera / Xavier Terns / Ferran Font /

LA VENDÉENNE (FR): Gaetan Guillomet / Borja López / Mathieu Guibot / Baptiste Lucas -cap / Edu Fernández / - ei. Matthieu Nicolezeau /

Gols: Romà Bancells Minut 29:59 : 1- 0 / Titi Roca -cap Minut 34:04 : 2- 0 / Borja López Minut 35:30 : 2- 1 / Edu Fernández Minut 46:24 : 2- 2 /

Arbitres:Leao - Vieira (POR) .