dilluns, 18 de març del 2013

DIRECTES A SEMIS DE LA CERS !!

Després d’un primer temps sense gols a cap porteria, però també sense errades de l’equip osonenc, a la segona els locals van patir el desgast del primer temps. Molera, Rocasalbas per partida doble i Cristian Rodríguez van fer pujar el 0 a 4 al marcador. El rival dels vigatans a la semifinal, a partit únic, serà el Vilanova, el club que ara per ara té més opcions per acollir la final a quatre, tot i que encara no hi ha designació oficial de la seu.

LA VENDÉENNE (FR): Gaetan Guillomet / Borja López / Mathieu Guibot / Edu Fernández / Baptiste Lucas -cap / - ei. Florian Boucher / Matthieu Nicolezeau /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Titi Roca -cap / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Jacint Molera / Xavier Terns / Ferran Font / Cesc Campor /

Gols: Jacint Molera Minut 27:18 : 0- 1 / Roger Rocasalbas Minut 39:15 : 0- 2 / Roger Rocasalbas Minut 42:51 : 0- 3 / Cristian Rodríguez Minut 46:32 : 0- 4 /

Arbitres:R. Lamela - P. Santos (Pt) .

Tarjetes Blaves LA VENDÉENNE (FR): Borja López /