dissabte, 9 de març del 2013

EMPAT ESTÈRIL !!

El nostre amic Xavi Serra, a fet arribar la crònica del partit que a jugat aquest vespre a la Ciutat Esportiva de Blanes,desde la Penya li volem donar les gràcies.

Els dos equips han fet un partit molt tàctic. Amb opcions en ambdues bandes però amb el protagonisme per a Carles Grau i Jaume Llaverola, que han evitat moltes de les ocasions de perill durant els 50 minuts de joc. La primera ocasió ha tardat una estona a arribar i fins al minut 5 no ha estat Teixidó que ha buscat el primer del partit. En la rèplica s’ha despertat el Vic i Cristian ha tingut una bona ocasió.

Al minut 10, l’ocasió ha arribat per part del Vic: Titi Roca ha sortit a la contra i Llaverola ha aturat.

El marcador no s’ha obert fins al minut 14, quan Francesc Bargalló ha obert la llauna gràcies a un gol de penal. Però els vigatans no s’han fet esperar i en només 30 segons amb una jugada a la contra Bancells ha fet pujar l’empat a 1. Els dos equips no renunciaven a res.
L’entrada de Ferran Formatjé ha estat clau perquè el Muralla Òptica Blanes es tornés a posar al capdavant en el marcador. Amb un xut des de la banda, ha sorprès Grau i ha fet el 2-1 al minut 15.

Les ocasions no han arribat amb tanta constància fins al moment. Fins al minut 23 no s’ha trobat una bona ocasió del Vic; Font ha fet una contra que ha aturat de nou Llaverola.

Ja en el segon temps i amb el 2-1 en el marcador, el CP Vic havia de sortir a capgirar el marcador. Al minut 30, els àrbitres han xiulat un penal que Rocasalbas no ha pogut marcar, de nou s’ha creuat pel camí amb Llaverola. En la jugada posterior, Kimi l’ha tinguda per fer el tercer, però la bola no ha entrat. El Blanes ho seguia intentant i era el torn de combinar Kimi i Formatjé amb la intervenció final de Grau.

Al minut 35, era Rocasalbas qui disposava d’una bona ocasió i al 36 combinaven Teixidó i Bargalló però els dos porters han desfet el perill fins al minut 43, quan ha arribat el gol de l’empat. Titi Roca s’ha inventat una jugada des de la frontal de l’àrea i ha sorprès Llaverola per fer el 2-2.

Faltaven 7 minuts pel final. En els últims 4, el CP Vic ha arribat a la novena falta. Però el Muralla Òptica Blanes no ha pogut provocar la falta directa. Ha tingut opcions de la mà de Bargalló i Teixidó, però en ambdues ocasions s’ha trobat de nou amb Carles Grau, que ha desfet el perill blanenc i s’ha deixat com a definitiu el Blanes 2 – Vic 2.

MURALLA ÒPTICA BLANES: LLAVEROLA, GRASAS, TEIXIDÓ, BARGALLÓ I ÀLEX. KIMI I FORMATJÉ

CP VIC: GRAU, TITI, BANCELLS, ROCASALBAS I CRISTIAN. MOLERA, FONT I TERMS