dissabte, 13 d’abril del 2013

CASTIGATS DAVANT DE PORTERIA !!

El CP Vic perd 0 a 5 amb el FC Barcelona en un partit condicionat pel debut de Cesc Campor a la porteria, en substitució del lesionat Carles Grau, que va regalar un gol als dos minuts i va obligar els locals a anar a remolc tot i el partit.

Tot i això Campor va fer aturades de mèrit però no va poder fer res en el segon gol de Jordi Gabarra ni el tercer, de Marc Torra, de falta directa. El CP Vic va tenir les seves millors opcions a bola parada però no va poder amb un Sergi Fernández encertadíssim. Als últims segons, Panadero va marcar el seu segon gol de la jornada i tot seguit Pablo Álvarez va marcar el corresponent a la quinzena falta.

CLUB PATÍ VIC: Cesc Campor / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Titi Roca -cap / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Jacint Molera / Xavier Terns / Ferran Font /

F.C. Barcelona: Sergi Fernández / Sergi Panadero / Marc Gual / Mia Ordeig / Marc Torra / - ei. Sergio Miras / Pablo Alvarez / Jordi Gabarra /

Gols: Sergi Panadero Minut 02:02 : 0- 1 / Jordi Gabarra Minut 20:11 : 0- 2 / Marc Torra Minut 38:58 : 0- 3 / Sergi Panadero Minut 49:42 : 0- 4 / Pablo Alvarez Minut 49:58 : 0- 5 /

Arbitres:O. Valverde i A. Gómez (CAT)