diumenge, 7 d’abril del 2013

UN PUNT AMB GUST DE VICTÒRIA A LA PISTA DEL LÍDER !!

Els homes Ferran Pujalte, molt sòlids des del començament, s’avançaven al minut 11 amb un gol de Cristian Rodriguez. L’exvigatà Lucas Ordoñez empatava abans del descans.

A la represa, de nou Cristian Rodriguez donava avantatge al Vic, amb l’1 a 2, i Lucas tornava a marcar per igualar el resultat. Va ser en un penal que els vigatans van discutir, com d’altres decisions arbitrals sobretot a la segona part. De fet, al llarg del partit, el porter vigatà Carles Grau va aturar dues penes màximes.

El Liceo va fer el tercer, obra de Jordi Bargalló,al minut 35. Però el gol de Roger Rocasalbas, de falta directa, va permetre als vigatans sumar un punt. Ara en tenen 37, i són cinquens a la taula.

H.C. Coinasa LICEO : Xavi Malián / Matias Pascual / Jordi Bargalló -cap / Toni Pérez / Eduad Lamas / - ei. Lucas Ordoñez /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Jordi Carbó / Roger Rocasalbas / Titi Roca -cap / - ei. Cristian Rodríguez / Jacint Molera / Xavier Terns /

Gols: Cristian Rodríguez Minut 10:41 : 0- 1 / Lucas Ordoñez Minut 21:27 : 1- 1 / Cristian Rodríguez Minut 25:14 : 1- 2 / Lucas Ordoñez Minut 31:17 : 2- 2 / Jordi Bargalló -cap Minut 33:55 : 3- 2 / Roger Rocasalbas Minut 40:21 : 3- 3 /

Arbitres:Lluís Delfa (CAT) i Ma. Teresa Martínez (GAL) .