dimecres, 15 de maig del 2013

DERROTATS !!

L’Igualada HC ha sabut refer-se del gol inicial del Vic. Carbó ha avançat als visitants molt d’hora amb un llençament de falta al minut 3. Ha estat l’únic cop que el vic ha pogut amb l’Elagi. A partir d’aquí ha aparegut la “gran muralla” sobre la qual s’ha acomodat l’equip per iniciar la remuntada. Baliu, un altre pilar fonamental, ha aparegut per empatar 5 minuts després. Com en un duel al Far West, el Ton ha tingut la sang freda necessària per aguantar un remat fins que Grau ha cedit en el moviment i li ha deixat el forat per on escolar la bola. Un gran gol que podria haver tingut companyia amb un pal del mateix capità (m 14) o un altre de Pla en una contra muntada pel Ton (m 16). De fet els dos equips han disposat de moltes ocasions en un partit obert i amb un joc bàsicament descontrolat.

A la segona part el Vic podria haver tornat a avançar-se amb un penal llençat per Christian (m 8) que ha aturat l’Elagi amb les guardes. 5 minuts més tard en Marçal ha aprofitat una assistència interior de Càceres per completar la remuntada. 26 segons després els àrbitres han ensenyat una blava directa al tècnic visitant, Ferran Pujalte, per protestar. En la superioritat l’IHC podria haver marcat amb remats de Vives i Pove.
Amb el 2 a 1 s’ha arribat als últims 10 minuts, amb un Vic que ha apretat molt, que ha disposat de grans ocasions a la contra i que sempre s’ha trobat amb la “paret Deitg” per impedir el gol. El patiment podria haver acabat amb una FD immensa de Baliu que després de deixar assegut Grau ha vist com la bola se li escapava a la dreta del porter. Per tant s’ha hagut de suportar l’angoixa fins que el xiulet final ha confirmat la 12ena victòria d’una gran temporada dels igualadins que de pas han posat masilla en unes goteres particulars: la dels partits intersetmanals.
IGUALDAHC 2 (1/1) Elagi, Marçal (1), Ton (1), Pla i Vives, equip inicial. Càceres, Pove. Garreta i A. Povedano.

CP VIC 1 (1/0) Grau, Molera, Carbó (1), Bancells i Christian, equip inicial. Roca, Rocasalbas, Terns, Burgaya. Campor.

GOLS: 0 - 1  Carbó (m 3), 1-1 Baliu (m 8). SEGONA PART. 2-1 Marçal (m 13).