diumenge, 5 de maig del 2013

HEM SUMAT ELS 3 PUNTS !!

Han tingut de passar nou jornades perque el CP Vic aconseguís una nova victòria a la pista del Sant Feliu de Codines.

Els Vigatans s´han avançat al marcador amb un 0 a 2, però han vist com els locals han remuntat fins a posar-se per davant al marcador .L´encert però de Cristian Rodriguez ha donat la volta a l´electrònic i a partir d´aquí el CP Vic s´ha fet amo i senyor del partit.

Ara els jugadors de Ferran Pujalte tenen 40 punts i es troben 5ens a la classifació amb un partit menys.

Fergo Aisa SANT FELIU: Jordi García / Josep Ramon Altayo / Jossel Oller / Marc Vila -cap / Tirso Gómez / - ei. Xavier Rubio / Jordi Casabayo / Roger Valls /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Cristian Rodríguez / Titi Roca -cap / - ei. Jacint Molera / Xavier Terns /

Gols: Cristian Rodríguez Minut 01:25 : 0- 1 / Roger Rocasalbas Minut 04:43 : 0- 2 / Jossel Oller Minut 06:49 : 1- 2 / Jossel Oller Minut 32:38 : 2- 2 / Tirso Gómez Minut 34:13 : 3- 2 / Cristian Rodríguez Minut 34:38 : 3- 3 / Cristian Rodríguez Minut 36:35 : 3- 4 / Titi Roca -cap Minut 38:41 : 3- 5 / Romà Bancells Minut 48:48 : 3- 6 /

Arbitres: Srs, GOMEZ I  DAPENA .