dimecres, 1 de maig del 2013

LA VICTÒRIA ES RESITEIX PEL CP VIC !!

El CP Vic ha vist com avui la victòria es resistia una jornada més.

Els homes de Ferran Pujalate no coneixen la victòria desde el 17 de febrer a la pista del CP Vic i veuen cada cop més com les possiblitats per entrar a la Copa d´Europa, s'allunyen una mica més.

El partit d´avui s´ha vist superat per l'equip revelació de la temporada,on aquest tot el partit anat per davant al marcador. L'unica cosa positiva del partit d'avu, ha estat la reaparició de nou a la porteria vigatana, del porter Carles Grau, que havia estat baixa en el darrer partit disputat a l'Olímpic de Vic davant del F.C.Barcelona, on va debutar Cesc Campor.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Titi Roca -cap / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Xavier Terns / Jacint Molera /

ICG Software Lleida: Lluís Tomàs / Carlos Trilla -cap / Marc Soler / Lluis Rodero / Manu Necchi / - ei. Joan Cañellas / Jaume Bartres / Dani López /

Gols: Lluis Rodero Minut 28:29 : 0- 1 / Jacint Molera Minut 28:57 : 1- 1 / Lluis Rodero Minut 38:54 : 1- 2 / Cristian Rodríguez Minut 42:35 : 2- 2 / Manu Necchi Minut 45:07 : 2- 3 /

Àrbitres Joan Molina (CAT) IÑIGO LOPEZ (PB)

Arbitres:JOAN MOLINA PLANELLES (CAT) I IÑIGO LOPEZ LEYTON ZAPICO (PB) ..s: Lluis Rodero Minut 28:29 : 0- 1 / Jacint Molera Minut 28:57 : 1- 1 / Lluis Rodero Minut 38:54 : 1- 2 / Cristian Rodríguez Minut 42:35 : 2- 2 / Manu Necchi Minut 45:07 : 2- 3 / KJLKFGDF