divendres, 10 de maig del 2013

A LA FINAL !!!

El Club Patí Vic és el primer finalista de la Copa de la CERS que aquest cap de setmana es disputa al Vendrell. El conjunt de Ferran Pujalte va superar per 6-1 a un Mopesa Vilanova que va aguantar dins del partit fins a l'últim quart d'hora, quan va veure que el guió de la trobada era el que havien previst els lleons.

El Mopesa Vilanova va mostrar les seves cartes de bon inici, amb atacs incisius, sense pausa per elaborar i provant el xut a la mínima ocasió però sense acabar d'inquietar en excés la mata de Carles Grau. En certa mesura, el CP Vic també va mostrar les seves cartes, va aguantar les ventades i va circular buscant jugades elaborades però eficaços.

Va tenir només dues ocasions en deu minuts, per més de deu trets del Vilanova, però això sí, el Vic va enviar una al travesser i una altra dins.La trobada estava on volia el Vic, tot i que el Vilanova seguia a la seva, disparant a la mínima que podia, però permetent que el CP Vic trobés opcions franques en atac.

En una d'aquestes, Titi Roca va poder marcar a plaer el 0-2, el partit seguia amb el guió marcat pels de Pujalte.A la represa, el Vilanova va aconseguir trencar el partit per uns instants, i això va portar als millors minuts de la final.

El CPVic va enviar una bola al pal, després Pujals va aconseguir retallar distàncies, però en cinc minuts Cristian Rodriguez  tornava a situar els dos gols de renda.

Un penal transformat per Roger Rocasalbas en el rebot va acabar de sentenciar el Vilanova, que fruit del desànim va permetre que el CP Vic obrís una bretxa ja insalvable.

Mopesa Vilanova: Luis Gil, Oscar Rodríguez, Manel Garcia, Creus i Ferrer-i-cinc inaicial-Francesc Gil, Pujals, Rodríguez

CP Vic: Grau, Bancells, Roca, Cristian, Rocasalbas-cinc inicial-Carbó, Molera, Terns, Burgaya

Àrbitres: Roland Eggimann i Julien Nicolle. Targetes blaves a Pujals i Molera

Gols: 0-1 Cristian (5 '), 0-2 Roca (13') 1-2 Pujals 30 ', 1-3 Cristian (32'), 1-4 Rocasalbas (37 '), 1-5 Bancells (41 '), 1-6 Rocasalbas (42')

Titi Roca autor del 0-2.

Romà Bancells disputant la bola amb el jugador del CP Vilanova.

Jordi Carbó defensat per el defensa del CP Vilanova.