diumenge, 9 de juny del 2013

LA CHAMPIONS DE LA TEMPORADA QUE VE MÉS A PROP !!

Objectiu complert. El CP Vic va guanyar el partit contra el CP Calafell i d’aquesta manera es va assegurar matemàticament el cinquè lloc en la classificació final de l’OK LLiga.

Aquesta posició, tradicionalment, dóna opció per jugar la propera edició de la Lliga de Campions. De fet, els quatre primers classificats són els que es classifiquen directament, però el cinquè, normalment agafa la plaça del representant anglès, que habitualment renúncia a la seva participació. L’OK Lliga té el privilegi de comptar amb la primera plaça d’equip reserva. D’aquesta manera el CP Vic retornaria a la Champions després d’una temporada a la Copa de la CERS.

En el partit d’aquest diumenge a l’Olímpic, el rival va plantejar el matx com una autèntica final. El Calafell de Pere Varias necessitava la victòria per assegurar-se matemàticament la permanència. El partit va ser obert, amb moltes emocions i moltes fases diferents de joc. Dins la pista també hi va haver molts nervis.

Després d’una fase inicial de tempteig, en un moment del partit el conjunt de Pujalte va arribar a dominar per 4 a 1, semblava tot decidit, però el Calafell va aconseguir igualar el partit a quatre.

El públic de l’Olímpic, amb molta presència de seguidors tarragonins, va gaudir d’un partit molt obert i amb moltes ocasions de gol.

En la recta final del partit el CP Vic va ser superior i va acabar amb una victòria treballada per 6 a 5.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Titi Roca -cap / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Jacint Molera / Xavier Terns /

C.P. CALAFELL Tot l´Any: David Arellano / Sergi Romeu -CAP / Marc Vergés / Xavi Diez / Gerard Vergés / - ei. David Ros / Borja Ferrer / Ferran Rosa /

Gols: Titi Roca -cap Minut 15:28 : 1- 0 / Marc Vergés Minut 20:22 : 1- 1 / Xavier Terns Minut 21:49 : 2- 1 / Romà Bancells Minut 21:40 : 3- 1 / Jacint Molera Minut 26:36 : 4- 1 / Borja Ferrer Minut 31:58 : 4- 2 / Gerard Vergés Minut 35:00 : 4- 3 / Gerard Vergés Minut 35:13 : 4- 4 / Titi Roca -cap Minut 38:30 : 5- 4 / Romà Bancells Minut 46:44 : 6- 4 / Ferran Rosa Minut 49:04 : 6- 5 /