diumenge, 24 de novembre del 2013

EL CP VIC ES PASSEJA A VILANOVA

El Club Patí Vic ha apallissat el Vilanova per 0-6 i d'aquesta manera els homes de Ferran Pujalte es situen sisens amb 13 punts, mentre que el conjunt del Garraf segueix últim sense haver sumat cap punt fins ara.

El matx ja ha quedat resolt en el primer quart d'hora gràcies a les dianes de Cristian Rodríguez i de Roger Rocasalbas per partida doble, el segon de penal. Els vilanovins han tingut l'opció d'entrar al partit amb una blava a Jordi Bartrés per una acció infantil, però ni Esteve Pujals ha pogut superar Carles Grau en la falta directa corresponent ni tampoc els seus companys en els dos minuts de superioritat numèrica. Un cop recuperada la igualtat, Jordi Burgaya ha situat el 0-4 amb què s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb polèmica. Carles Grau ha aturat un penal a Xavi Pastó, però en el refús el jugador local ha aconseguit anotar sense que els àrbitres concedissin el gol a causa de la rapidesa amb què ha sortit la pilota del fons de la xarxa. En canvi Rocasalbas no ha tornat a perdonar a bola aturada, en aquest cas de falta directa per la desena falta local, per col·locar el 0-5 i el tercer gol del seu compte particular. Encara hi ha hagut de temps de veure un gol més, el sisè, en una gran acció individual del jove Ferran Font. Pol Pàmies ha tingut l'opció de fer el gol de l'honor vilanoví amb la desena falta visitant, però Grau un cop més s'ha mostrat inflexible. Ja a les acaballes, Àlex Aguilar li ha aturat un penal a Cristian Rodríguez.

CP VILANOVA: Alex Aguilar / Marc Cuevas / Pol Pàmies / Esteve Pujals / Dani López © / - ei. Jordi Aragonés / Xavi Pastor / Sergi Sabater /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Roger Rocasalbas / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Bartrés / Romà Bancells / Ferran Font / Jordi Burgaya /

Gols: Cristian Rodríguez Minut 06:32 : 0- 1 / Roger Rocasalbas Minut 07:06 : 0- 2 / Roger Rocasalbas Minut 11:17 : 0- 3 / Jordi Burgaya Minut 20:51 : 0- 4 / Roger Rocasalbas Minut 36:25 : 0- 5 / Ferran Font Minut 44:17 : 0- 6 /

Arbitres:I. López (Terr. Gallega) i A. Tavera (Terr. Catalana) .