diumenge, 17 de novembre del 2013

PRIMERA DERROTA A CASA DE LA TEMPORADA !!!

El CP Vic va encaixar la primera derrota de la temporada a casa en un nou partit estrany dins l’actual OK Lliga. De fet, al acabar el partit, ningú dubtava que el Patí Vic havia set molt superior a l’HC Blanes, però també hi havia la sensació que els blanencs van saber treure petroli de les seves comptades ocasions de gol.

L’equip de Ferran Pujalte va començar de manera fantàstica. El seu joc trenat i amb autoritat li va permetre una lògica avantatge de 2 a 0 en els primers minuts de partit. El guió del partit es dibuixava  a la pista de la manera que els vigatans s’havien plantejat. Els «blacks» de la Selva estaven contra les cordes.

Els de Ricard Hernáez però, van aixecar un partit impossible amb un desenllaç que no estava escrit en cap guió perquè el que va passar ahir a L’Olímpic de Vic era del tot inimaginable. El Vic hi va posar el millor joc i les millors oportunitats, però la victòria -la primera de la temporada- va ser pel Blanes.

La primera meitat va acabar amb un sorprenent empat a dos. A la porteria dels selvatans, Jaumet Llaverola ja s’havia començat a exhibir, i els jugadors del Patí també havien començat a mostrar les seves grans dificultats per batre a l’experimentat i veterà porter d’Igualada.

A la represa el Vic també va ser víctima d’una actuació arbitral com a mínim estranya. Per la parella arbitral cap acció del Blanes era falta. De fet, a cinc minuts pel final, el comptador de faltes del Blanes només en mostrava tres. Increïble i gairebé impossible.

I tal com va passar contra el Voltregà i també a Tordera, el rival del Vic li va remuntar un 2 a 0 en contra. Contra els de Sant Hipòlit el partit va acabar empatat i a Tordera el Vic va acabar guanyant per golejada. Aquesta vegada el Blanes, que ja es va arribar a situar amb un 2 a 3 a favor, va acabar guanyant un partit.

La situació en la qual el CP Vic va començar a anar per darrera el marcador va marcar el desenllaç del matx.

En els darrers minuts del CP Vic va torpedinar l’àrea visitant amb entrades i xuts  des de tots els racons, però la defensa, i sobretot el porter del Blanes, van estar molt ferms.

Al final sensació agredolça a l’Olímpic, desencís per la derrota, però també bones sensacions amb el joc de l’equip.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Roger Rocasalbas / Jacint Molera / Titi Roca © / Jordi Bartrés / - ei. Mia Ordeig / Cristian Rodríguez / Jordi Burgaya /

Muralla Óptica BLANES: Jaume Llaverola / Ferran Formatjé / Francesc Bargalló / Kimi Ridaura / Manel García / - ei. David Plaza / Ruben Fernández / Albert Daniel /

Gols: Roger Rocasalbas Minut 04:17 : 1- 0 / Roger Rocasalbas Minut 05:47 : 2- 0 / Francesc Bargalló Minut 11:11 : 2- 1 / Ruben Fernández Minut 16:48 : 2- 2 / Francesc Bargalló Minut 25:29 : 2- 3 / Roger Rocasalbas Minut 29:47 : 3- 3 / Manel García Minut 38:39 : 3- 4 / Jordi Bartrés Minut 48:02 : 4- 4 / Ruben Fernández Minut 48:46 : 4- 5 /