diumenge, 10 de novembre del 2013

ELS PUNTS PELS VIGATANTS !!

El CP Vic ha aconseguit la victòria la vesprada d'aquest dissabte al vetust pavelló Parroquial de Tordera. El resultat final ha set de 3 a 6, però hauria haver pogut ser molt més ampli.

L'equip de Ferran Pujalte s'ha mostrat com un equip molt superior al de José Martos, però els de l'Alt Maresme han tingut prou traça per estar ficat dins el partit fins gairebé la recta final. El partit ha començat molt bé pels vigatans, que s'han situat amb un parcial de 0 a 2 al marcador. De fet, dins l'històric pavelló torderenc, tothom donava per fet la superioritat osonenca.

Però els capricis de l'esport fan que amb un parell de jugadors meitat encert i meitat fortuna, l'electrònic s'anivelli amb un empat a dos. I tot seguit un 3 a 2 a favor dels locals que ningú apostava pocs minuts abans.
Aquest marcador en contra no ha fet canviar ni la dinàmica de joc ni l'esperit del conjunt del Patí Vic. A pocs segons de la mitja part Romà Bancells ha situat l'empat a tres el marcador. Tot estava per fer.

A la segona part hi ha hagut moments que el partit s'ha convertit en un atac i gol a la porteria de Jordi López.

El porter del CP Tordera s'ha convertit en l'heroi del seu equip. En la recta fina del partit han arribat tres gols del CP Vic. Amb un clar parcial de 0a 3 a la segona meitat.

El Patí Vic ha fet un bon joc a estones, i probablement el més destacat del partit es pot buscar en la figura de Mia Ordeig, agafantt la seva responsabilitat, fent un autèntic recital de bones assistències i mostrant un gran projecció partit a partit.