diumenge, 3 de novembre del 2013

LA COPA DEL REI 2014 A LLEIDA !!

El Pavelló 11 de Setembre de Lleida serà la seu de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins 2014 que es disputarà del 27 de febrer al 2 de març de 2014. Així ho han comunicat de forma oficial en roda de premsa Carmelo Paniagua, president de la RFEP, i Àngel Ros, alcalde de la ciutat lleidatana. Aquesta roda de premsa va tenir lloc a La Paeria amb la presència també de Txema Alonso, regidor d'esports , Lluís Ferrer, president del Comitè Nacional d'Hoquei Patins, i Enric Duch, president del club amfitrió.

L'ICG Software Lleida serà, per tant , l'equip organitzador d'una competició que reunirà els set primers classificats de l'OK Lliga al final de la primera volta. El sistema de competició serà l'habitual, un atractiu format que any rere any es reivindica com la millor competició de clubs del món. Així ho explicava Carmelo Paniagua, que va afegir: És la competició més atractiva que es disputa en un període curt de temps, i ho és també per a molts seguidors d'altres comunitats autònomes que no són de Catalunya i que a Lleida tindran l'opció de veure-la. Paniagua va assegurar que Lleida és una ciutat amb més de 60 anys de tradició en el món de l'hoquei sobre patins, i ara que està en la màxima categoria de l'hoquei mundial, i després de la gran temporada que va fer el club la temporada passada, vam creure que era el moment d'oferir aquesta possibilitat als aficionats de Lleida per seguir promocionant l'esport en aquesta ciutat.

Per la seva banda, Àngel Ros, que va deixar que fos Carmelo Paniagua qui anunciés l'esperada notícia, ha subratllat que per a l'ajuntament va ser un plaer parlar i negociar amb la Reial Federació Espanyola, amb la qual hem trobat punts de trobada i coincidències en la forma d'entendre l'esport i l'hoquei sobre patins. Ros va aprofitar per felicitar la federació pels seus èxits, tant en el seu paper internacional com per la feina que fa des de la base fins a l'elit, i va afirmar sobre la Copa del Rei queserà bona per als aficionats del Lleida i per al conjunt de l'hoquei sobre patins.

Finalment, Enric Duch, president de l'CG Software Lleida, ha destacat que és un honor organitzar una Copa del Rei, no totes les ciutats ho poden dir, i nosaltres tindrem la del 2014, que esperem guardar molt temps en la memòria. Properament s'anunciarà la data de la signatura de conveni entre ambdues entitats i el dia del sorteig de la competició.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com