dissabte, 30 de novembre del 2013

TRES PUNTS MÉS !!

 
Aquest dissabte l’Olímpic del CP Vic va viure un interessant partit d’hoquei. Sobre la pista dos equips molt atractius amb capacitat per jugar un hoquei dels que agrada als seguidors. El partit va ser tacticament força interessant, amb uns jugadors amb capacitat per aportar diferents recursos tècnics i tàctics segons la situació.

El CP Vic va apel·lar a la seva banqueta més àmplia per superar a l’HC Igualada, i veritablement la gestió de canvis de Pujalte des de la banqueta va donar els seus fruïts en la recta final del partit. Els dos conjunts van buscar la porteria contrària des de la primera jugada. El camí cap a Carles Grau i Elagi Deitg era però força diferent. Els locals encaraven l’Elagi després de jugades llargues i ben trenades. Carles Grau, en canvi, es trobava davant unes bones accions individuals dels de l’Anoia.

Tot i el 4 a 0 en contra l’Igualada va donar una bona imatge com equip i amb ambicions valentes dins la pista. Els tres vigatans de l’Igualada van signar una bona actuació. Elagi va fer aturades de mèrit i ben poc va poder fer en els gols. Sergi Pla va signar algunes de les millores accions individuals del partit, i només li va faltar el gol. I el vigatà exjugador del CP Voltregà Met Molas va ser el que va donar més personalitat al seu equip.

CLUB PATÍ VICVIC 4 (1/3) Grau, Ordeig, Titi, Rocasalbas (2), Cristian, equip inicial. Bartrés (2), Bancells i Molera.

MONBUS IHC 0 (0/0) Elagi, Molas, Ton, Pla i Vives, equip inicial. Jassel, Muntané. Garreta, Vilaseca, A.Ferrer.

GOLS: 1-0 Rocasalbas (min, 17)
             2-0 Bartés (min.5) 
             3-0 Bartés (min.12)
             4-0 Rocasalbas (min.21 F.D)

Àrbitres; Els srs.Mayor i González, han mostrat dues targetes blaves a Sergi Pla i Jassel Oller, tots dos per protestar.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com