dimarts, 10 de desembre del 2013

RECUPEREN LA CINQUENA POSICIÓ !!

Els vigatans recuperen la cinquena posició després de guanyar aquest partit avançat per la jornada europea del cap de setmana.

Els gols vigatans van ser obra de Roger Rocasalbas (2), Cristian Rodríguez,Mia Ordeig i  Romà Bancells.

El Vic havia arribat al descans amb un 3-1 a favor després que el Lloret li empatés el gol inicial de Rocasalbas. A la segona part el Vic va mantenir el seu encert i es va arribar a siutar amb un 5-1 a favor, i només en els últims minuts els de la Selva van poder maquillar una mica el resultat.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Roger Rocasalbas / Titi Roca © / Jordi Bartrés / - ei. Romà Bancells / Cristian Rodríguez / Jacint Molera / Ferran Font / Martí Serra (ps) /

C.H. LLORET: Ferran Serra / Jordi Rodríguez -cap / Raül Pelícano / Xavi González / Jordi Carbó / - ei. Víctor Crespo / Marc Gómez / Marc Grau / Xavier Crespo / Oriol Perarnau (ps) /

Gols: Jordi Bartrés Minut 03:24 : 1- 0 / Raül Pelícano Minut 13:04 : 1- 1 / Cristian Rodríguez Minut 17:37 : 2- 1 / Mia Ordeig Minut 22:25 : 3- 1 / Romà Bancells Minut 28:47 : 4- 1 / Roger Rocasalbas Minut 40:12 : 5- 1 / Raül Pelícano Minut 44:44 : 5- 2 / Jordi Rodríguez -cap Minut 49:36 : 5- 3 /

Arbitres:J.J. Melero (T. Val.) i A. de la Hera (T. Mad.)