dissabte, 4 de gener del 2014

ES REPARTEIXEN ELS PUNTS EN UN FINAL POLMÈIC !!

El matx contra l’equip de la capital del cava va tenir molta intensitat i es va decidir amb un gol final que va aixecar una de les polèmiques més grans viscudes al pavelló Olímpic les darreres temporades. Pel públic local va ser un robatori total, mentre que el planter del Patí Vic ho va assumir amb una exquisida esportivitat, tot i que van protestar llargament la decisió als àrbitres en el moment de la decisió i al final del partit. El més positiu pel CP Vic es que tot i la situació esperpèntica, cap jugador del CP Vic va viure cap targeta. Probablement la reflexió més assenyada la va fer el tècnic Ferran Pujalte al acabar el partit: «Els àrbitres diuen que no han vist res, només la bola dins la porteria després de la jugada. Ningú que ha vist hoquei hauria donat com a gol una jugada com aquesta».

De fet, en el moment que els àrbitres donen gol la sorpresa a l’Olímpic va ser monumental, fins i tot per alguns jugadors del Noia. Va ser una jugada en la qual Carles Grau va rebutjar clarament un xut exterior i posteriorment dos jugadors del conjunt de Sant Sadurní avassallen la porteria local i s’emporten per davant, porter, defenses i fins i tot la porteria, que va acabar anar-se’n a Can Pistraus.

I abans d’aquesta jugada decisiva que va significar l’empat a dos, el públic de l’Olímpic va presenciar un interessant partit d’hoquei amb dos equips que van buscar sempre la victòria. Els de Pujalte, i també els de Ferran Font van tenir molta capacitat per crear ocasions de gol i de fet, van convertir els dos porters, Carles Grau i Lluís Gil probablement en els millors jugadors del partit.

A set minuts de la mitja part un excel·lent tret de Romà Bancells des de fora l’àrea va significar el primer gol del partit. El de Maçanet, que acabava d’entrar a la pista, la va clavar a la xarxa dels del Penedès. Aquest gol va donar ales als vigatans que van signar uns bons minuts de joc i l’Olímpic olorava el 2 a 0.
La superioritat del CP Vic es va mantenir a la represa, però en una contra després d’una més que clara ocasió del Patí Vic, un tret de lluny era desviat per Aleix Esteller per fer pujar l’empat al marcador.

L’equip de Ferran Pujalte encara va tenir capacitat per situar el 2 a 1 gràcies a un gol de Cristian després d’una excel·lent assistència de Mia Ordeig.

I la història final del partit es va escriure amb el gol fantasma atorgat a Marc Julià a poc més de cinc minuts pel final. En els darrers minuts Lluïs Gil va impedir el tercer gol local.
CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Roger Rocasalbas / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Romà Bancells / Jordi Bartrés / Jacint Molera / Ferran Font / Martí Serra (ps) /

CE NOIA-Freixenet: Luis Gil / Aleix Esteller / Jordi del Amor / Francesc Gil / Eloi Mitjans / - ei. Marc Julià / Joan Feixas © / Pau Bargalló / Arnau Xaus / Àlex Ribó (ps) /

Gols: Romà Bancells Minut 17:51 : 1- 0 / Aleix Esteller Minut 37:03 : 1- 1 / Cristian Rodríguez Minut 39:27 : 2- 1 / Marc Julià Minut 44:10 : 2- 2 /

Arbitres:R. Fernández i J. Gómez .