dimecres, 22 de gener del 2014

LA COPA DEL REI SE SORTEJARÀ AQUEST PROPER DIMARTS !!

El sorteig del quadre de competició de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins tindrà lloc el proper 28 de gener a les 12.30 hores a La Paeria, l'Ajuntament de Lleida, ciutat que acollirà la competició del 27 de febrer al 2 de març. A l'acte hi assistiran l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la RFEP, Carmelo Paniagua, així com els capitans i entrenadors dels clubs classificats per a disputar la competició.

En el sorteig hi haurà quatre caps de sèrie, que no es podran enfrontar entre ells en els quarts de final. Ara mateix, el FC Barcelona i el Coinasa Liceo són els únics equips que tenen assegurat ser caps de sèrie de la Copa del Rei. També tenen assegurada la seva presència a Lleida el CP Voltregà, el Moritz Vendrell, el Reus Deportiu, el CP Vic i l'amfitrió ICG Software Lleida. Tots ells, excepte el Lleida, tenen encara opcions de classificar-se com a caps de sèrie en la jornada 15, la que tanca la primera volta, que es disputa aquest dissabte a les 20.00 h en horari unificat. En aquesta jornada, el Noia Freixenet, el Patín Cerceda, el Monbús Igualada HC, el CP Vilafranca Capital del Vi i el CP Calafell Tot l'Any mantenen opcions d'assolir la darrera plaça de la Copa del Rei.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com