dissabte, 25 de gener del 2014

SENSE SORT AL PALAU BLAUGRANA !!

El FC Barcelona d’hoquei patins ha aconseguit tancar la primera volta de la OK Lliga amb uns números fantàstics. Amb la victòria per 4-1 contra el Vic, l’equip de Ricard Muñoz arriba a l’equador de la lliga havent sumat 43 punts de 45 possibles i havent marcat 102 gols, una xifra històrica, ja que mai abans cap equip havia sumat tants gols a aquestes alçades de la competició.

Els gols de Xavi Barroso i de Romà Bancells en pròpia porta han donat una avantatge de dos gols al Barça al descans. A la represa, Cristian Rodríguez ha retallat distàncies, però ja en els últims 10 minuts, Sergi Panadero i Raül Marín han sentenciat el partit i han deixat els tres punts al Palau.

Inici molt intens dels dos equips al Palau Blaugrana. El Barça ha sortit molt concentrat a la pista i Pablo Álvarez ha estat el primer en crear perill a la porteria del Vic amb un bon xut que ha aturat Grau, el porter visitant. Mia Ordeig ho ha provat pels osonencs, però Sergi Fernández ha respòs amb una gran aturada. Matías Pascual ha protagonitzat una doble ocasió molt clara, però les seves rematades no han acabat entrant i seguia la igualtat al marcador quan ja s’havia arribat a l’equador de la primera meitat.

Xavi Barroso ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador després de transformar un penal amb molta qualitat. El Vic ha tingut la

oportunitat d’igualar el marcador només un minut més tard i també des del punt de penal, ho ha intentat Rocaselvas, però Sergi Fernandéz ha protagonitzat una doble aturada magnífica que ha permès al Barça seguir amb avantatge.

Gol 100, una xifra de rècord
Quan el partit ja s’acostava al descans, el Barça ha fet el segon. Un ràpid contraatac blaugrana l’ha acabat desviant el jugador del Vic, Bancells, ha superat Grau, i la pilota ha acabat entrant a la seva pròpia porteria. Aquest gol ha estat el número 100 del Barça aquesta temporada a la OK Lliga i es converteix en el primer equip de la història que arriba a aquesta xifra al final de la primera volta. Amb el 2-0 al marcador s’ha arribat al descans.

A la represa, el Barça ha buscat amb paciència, però sense prendre masses riscos, la forma de superar la defensa d’un equip molt ben organitzat. Un contraatac iniciat magistralment per Reinaldo García i finalitzat per Barroso hagués pogut ser el tercer gol blaugrana, però el jugador de Caldes de Monbui no ha pogut superar a Grau. Mia Ordeig ha estat el primer en avisar, des del punt de penal, però una vegada més, Sergi Fernández s’ha erigit com el mur del Barça i ha frustrat les intencions de l’exblaugrana.

Quan ja s’havia superat l’equador de la segona meitat, en una de les poques ocasions en que l’atac del Vic ha sorprès la defensa blaugrana, Cristian Rodríguez ha aconseguit batre de lluny a Sergi Fernández i escurçar les diferències.

L’ensurt no l’hi ha durat al Barça ni cinc minuts, el temps que ha trigat Sergi Fernández a fer una doble aturada a llançaments de Bartrès que ha esperonat tot l’equip. A la jugada següent, Panadero ha enviat una forta canonada que ha sorprès Grau i ha posat el 3-1 al marcador. Però el Barça ha fet una exhibició de maduresa, ha demostrat no tenir-ne mai prou, Raül Marín ha fet el quart gol a tres minuts pel final i ell mateix ha estat a punt de fer el cinquè de penal, però finalment, Grau ha desviat la pilota.

Victòria del Barça per 4-1 que acaba la primera volta amb 43 punts de 45 possibles i amb 102 gols a favor un rècord històric d’eficàcia a aquestes alçades de la lliga.

F.C. Barcelona: Sergi Fernández / Sergi Panadero / Reinaldo García / Pablo Alvarez / Marc Torra / - ei. Matias Pascual / Xavier Barroso / Marc Gual / Raül Marín /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Bartrés / Roger Rocasalbas /

Gols: Matias Pascual Minut 14:03 : 1- 0 / Matias Pascual Minut 21:56 : 2- 0 / Cristian Rodríguez Minut 38:22 : 2- 1 / Sergi Panadero Minut 43:16 : 3- 1 / Raül Marín Minut 46:40 : 4- 1 /

Arbitres:S. Mayor (T. Mad.) i . Buixeda (T. Cat.) .