dimecres, 19 de febrer del 2014

EL MILLOR VIC GUANYAR A LA PISTA DEL CP VOLTREGÀ !!

Aquest dimarts a Sant Hipòlit, CP Voltregà i CP Vic van jugar un bon partit d’hoquei.

Un clàssic derbi amb moltes alternatives en el joc i amb moltes oportunitats de gol a les porteries de Roger Torelló i Carles Grau. Els dos porters van signar una gran actuació.

L’equip de Ricard Ares va sortir molt i els primers minuts van ser pel seu equip. Els de Pujalte van anar entrant en el matx a mesura que el partit avançava.

El CP Vic va tenir l’encert de situar un 0 a 2 a l’electrònic i aquest marcador va marcar la línia del partit. El CP Voltregà va aplicar molta intensitat en el seu joc i van atacar molt la porteria de Grau, eren jugades de molta intensitat i voluntat però moltes vegades poc clares.

Els dos àrbitres van xiular moltes faltes, els dos equips van arribar a 15. Aquesta vegada però, les ocasions a bola aturada no van ser decisives.

Amb aquesta victòria i la derrota del Reus a Igualada, el CP Vic recupera la tercera posició a l’OK Lliga.

CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Roger Torello / Albert Grau / Petxi Armengol / Dani Rodríguez / Alex Rodriguez / - ei. Eric Vargas / Juli Anguita © / Pol Parareda / Eudald Bover / Ernest Burgaya (ps) /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Roger Rocasalbas / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Jacint Molera / Jordi Bartrés / Ferran Font / Jordi Burgaya / Martí Serra (ps) /

Gols: Roger Rocasalbas Minut 13:13 : 0- 1 / Jordi Bartrés Minut 20:44 : 0- 2 / Albert Grau Minut 30:19 : 1- 2 /

Arbitres:J. Gómez (CAT) I G. Sandoval (MAD) .