dilluns, 24 de febrer del 2014

ELIMININATS !!

El Monbus Igualada va derrotar per 4-2 el CP Vic en la tornada dels quarts de final de la copa de la CERS i es va classificar per a la final a quatre. Ton Baliu va marcar els quatre gols del seu equip i va portar els igualadins a la victòria. L'Igualada va buscar el triomf des de l'inici del partit i al descans ja guanyava per 2-0. Els osonencs van intentar reaccionar en la segona meitat i van arribar a situar-se amb un 3-2 amb dos gols de Roger Rocasalbas a un minut del final, però el quart gol de Baliu en l'últim minut va assegurar la classificació als igualadins. El Vic va tenir la baixa de Romà Bancells, que havia estat dubte fins a l'últim moment. Monbus IGUALADA HC: Elagi Deitg / Jaume Molas / Oriol Vives / Sergi Pla / Ton Baliu © / - ei. Jassel Oller / Joan Muntané / CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Roger Rocasalbas / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Bartrés / Jacint Molera / Ferran Font / Jordi Burgaya / Gols: Ton Baliu © Minut 17:35 : 1- 0 / Ton Baliu © Minut 22:20 : 2- 0 / Roger Rocasalbas Minut 31:44 : 2- 1 / Ton Baliu © Minut 32:36 : 3- 1 / Roger Rocasalbas Minut 48:47 : 3- 2 / Ton Baliu © Minut 49:39 : 4- 2 / Arbitres:J. Ribó i O. Valverde (ESP).