dissabte, 8 de febrer del 2014

FALLANT-HO TOT ÉS IMPOSSIBLE GUANYAR !!

JORDI DE PLANELL, Vic

El Club Patí es jugarà el pas a la Final Four de la CERS a Les Comes, després que els vigatans no passessin de l’empat a dos ahir a l’Olímpic davant un efectiu Igualada Els homes de Ferran Pujalte venien d’una dinàmica de resultats positius, però el Vic és el conjunt de la irregularitat i el partit d’ahir va tenir molts alt i baixos en el rendiment dels locals. No va ser un mal espectacle, al contrari, va sobrar emoció i patiment, però el dos a dos deixa les coses massa obertes de cara a la tornada a la pista del Igualada, i més si es té en compte que el Vic va desaprofitar dos penals i una falta directa que li haurien permès tancar l’anada de l’eliminatòria amb un resultat ampli a favor seu.

L’enfrontament va començar amb un Noia més incisiu, amb possessions llargues però poques concrecions. Grau va haver d’estirar-se en un parell de xuts dels visitants, però el partit es va trencar quan al minut 8 el col·legiat es va inventar un penal a l’interior de l’àrea local que Oriol Vives va executar a la perfecció. Mia Ordeig, indignat amb l’arbitratge, va veure la blava per protestar i el Vic es va quedar dos minuts amb quatre homes a la pista. Malgrat els nervis, la defensa va tancar bé els espais i el Igualada es va estavellar en un mur cada vegada que intentava aprofitar la superioritat numèrica. Sense encert dels visitants, era el torn dels locals. I Titi Roca es va vestir de líder i va engaltar un tret llunyà que va suposar l’empat. El gol va fer reaccionar els homes de Pujalte que, després d’un penal fallat per Mia Ordeig, van capgirar el marcador en un contracop de manual que Bancells va culminar amb un xut col·locat i potent.

A la represa, el partit va tenir els moments de joc més vibrants que al primer temps, però, curiosament, només es va celebrar un gol: el de l’empat visitant. Els darrers vint-i-cinc minuts es van fer molt llargs per un Vic esgotat físicament que es defensava davant d’un Igualada multiplicat. Els visitants allargaven les possessions i intentaven sorprendre Grau liderats pel seu capità, cervell del joc dels anoiencs. Finalment, el gol visitant va arribar de l’estic del mateix jugador que ja havia fet el primer i seguint la mateixa execució: el col·legiat es va inventar un penal a l’interior de l’àrea del Vic i Oriol Vives –qui si no- va batre grau amb un xut ras i col·locat al pal dret. El Igualada havia disposat de dos penals i els havia enviat tots dos al fons de la xarxa. El Vic encara tindria una pena màxima més i disposaria d’una falta directa. Però res. Els homes de Pujalte tenien la pólvora mullada i no van batre cap cop el porter anoienc. L’empat a dos final ho deixa tot obert pel partit de tornada. Les Comes determinaran el futur del CP Vic a la CERS

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Roger Rocasalbas / Titi Roca © / - ei. Romà Bancells / Jordi Bartrés / Jacint Molera / Cristian Rodríguez / Jordi Burgaya /

Monbus IGUALADA HC: Elagi Deitg / Jaume Molas / Sergi Pla / Ton Baliu © / Oriol Vives / - ei. Jassel Oller / Joan Muntané /

Gols: Oriol Vives Minut 05:33 : 0- 1 / Titi Roca © Minut 08:00 : 1- 1 / Romà Bancells Minut 17:07 : 2- 1 / Oriol Vives Minut 29:16 : 2- 2 /

Arbitres:Alberto López i Lluis Delfa (SP) .