diumenge, 9 de març del 2014

AQUEST NO ES EL CAMÍ !!

El CP Tordera arribava a l’Olímpic amb l’aigua al coll i necessitava el triomf per seguir lluitant pel seu objectiu de la permanència. Els de José Martos van saber aprofitar les seves oportunitats, tot i que ells, com el CP Vic, també tenien una baixa important: Cañellas pels de l’Alt Maresme i Titi Roca i Mia Ordeig pel Patí Vic. Una jugada generada des de darrera la porteria de Carles Grau va permetre al capità torderenc marcar el 0 a 1, resultat amb el que va acabar la primera meitat. A la represa, el 0 a 2 de falta directa va començar a generar molts dubtes dins l’equip de Ferran Pujalte. En motes fases de la segona meitat el partit va ser un atac i gol contra la porteria de Jordi López, però els de Martos van situar l’electrònic amb un més de preocupant 0 a 3. El Patí Vic estava molt tocat. L’1 a 3 de Romà Bancells va arribar molt tard, i el CP Tordera encara va aprofitar la seva última falta directa per fer pujar l’1 a 4 a l’electrònic. CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Jordi Bartrés / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Burgaya / Ferran Font / Jacint Molera / C.P. Tordera: Jordi López / Andrea Bolcato / Sergi Parra / Marc Serra © / Adrià Martos / - ei. Marçal Cuenca / Xavier Aldrich / Gols: Marc Serra © Minut 09:18 : 0- 1 / Sergi Parra Minut 33:11 : 0- 2 / Adrià Martos Minut 42:47 : 0- 3 / Romà Bancells Minut 45:51 : 1- 3 / Sergi Parra Minut 49:31 : 1- 4 / Arbitres:A. Garrote (T. Ast.) i D. Picó (T. Cat.) .