diumenge, 30 de març del 2014

FERRAN FONT CONTINUA SENT EL PRATAGONISTA !!

El CP Vic va sortir reforçat aquest dissabte de la capital de l’Anoia després de jugar un partit brillant en moltes de les seves fases. Amb aquesta nova victòria, el conjunt de Ferran Pujalte manté la privilegiada tercera posició a l’OK Lliga, i té més a prop el seu retorn a la Champions després de dues temporades de pelegrinatge a la CERS. Els Vigatans va poder comptar per primera vegada després de set setmanes amb tots els seus jugadors, aquesta realitat va donar un plus més alt de qualitat als vigatans, que van acabar guanyant amb comoditat contra l’equip havia set el seu botxí a la competició europea aquesta temporada. Tot i la golejada final (3-6), la primera part va ser igualada en el marcador. Ton Baliu, l’heroi local a la CERS, va inaugurar el marcador just a l’equador de la primera part, però Ferran font només va necessitar tres minuts per igualar el partit. El marcador a la mitja part mostrava un empat a dos, un marcador que no feia justícia al millor joc osonenc dins la primera meitat. I a la segona part el CP Vic va ser molt superior als arlequinats. Amb un intel·ligent control de joc i amb bones finalitzacions de jugada, els vigatans es van situar amb un decisiu i contundent 2 a 5 als deu minuts de la represa. Aquest parcial de 0 a 3 en els primers nou minuts de la segona part va deixar el partit del tot sentenciat. Aquest dissabte a la pista de l'Igualada Font va aconseguir sumar el segon hat-trick consecutiu, un fet que molts pocs jugadors han aconseguit aquesta temporada dins la competició. Amb aquests gols, el jugador, encara juvenil, ja en porta vuit dins la competició. Monbus IGUALADA HC: Elagi Deitg / Jaume Molas / Oriol Vives / Sergi Pla / Ton Baliu © / - ei. Jassel Oller / Joan Muntané / David Carles / CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Titi Roca © / - ei. Cristian Rodríguez / Ferran Font / Jordi Burgaya / Jordi Bartrés / Gols: Ton Baliu © Minut 12:26 : 1- 0 / Ferran Font Minut 15:40 : 1- 1 / Jassel Oller Minut 17:21 : 2- 1 / Ferran Font Minut 21:25 : 2- 2 / Cristian Rodríguez Minut 30:51 : 2- 3 / Ferran Font Minut 31:49 : 2- 4 / Jordi Burgaya Minut 34:38 : 2- 5 / Jaume Molas Minut 42:30 : 3- 5 / Roger Rocasalbas Minut 46:44 : 3- 6 / Arbitres:O. Valverde i E. Castellnou (T. Cat) .