diumenge, 4 de maig del 2014

EL CLUB PATÍ VIC ES DEIXA EMPATAR PEL LLORET UN PARTIT QUE TENIA GUANYAT !!

El partit ajornat de la jornada 25 va començar molt bé pels vigatans ja que al primer minut Mia Ordeig feia el primer gol. Semblava que seria una tarda plàcida pels vigatans, però el segon gol no va arribar fins al minut 20. Ferran Font va transformar una falta directa després de l'expulsió de Rodri. Tres minuts més tard Xavi González escurçava la diferència en el marcador amb l'1 a 2. Als tres minuts de la represa Roger Rocasalbas va fer el tercer. El Lloret va buscar en tot moment el gol però no tenia sort en els metres finals. Al Vic també li va falta encert, sobretot en una falta directa que Jordi Bartrès va fallar i que hagués significat l'1 a 4. A quatre minuts pel final Raü Pelícano va agafar el comandament del partit i va fer el 2 a 3. A falta d'un minut el mateix jugador va fer el 3 a 3 definitiu. Amb l’empat el Patí Vic se situa quart amb 49 punts a un del Reus, que passa a ocupar la tercera posició.